Telefon Tavsiyesi İdeos x5- Nokıa 603

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Bunu diyen arkadaş nokıanında çn malı olduğunu bilyormudur acaba
Nokıa Finlandiya malı değil mi hocam ? Sadece işçiden kazanmak için çinde yaptırıyorlar ama yine aynı kalitede oluyor ürün bir nevi strateji her marka yapıyor bunu

Del Rey

Del Rey

Üye
Bunu diyen arkadaş nokıanında çn malı olduğunu bilyormudur acaba

Bunu diyen arkadaş, acaba Nokia'nın 1. kalite telefonlarını üreten bir de Finlandiya fabrikası olduğunu biliyor mu?

Lenneth

Üye
Nokia telefonlarini genellikle sorunlu uretiyor. Bu 1. sinifsa..

(X6 ve 5800 da kasa acikliklari , N8 de batarya sorunu , 5530 da sebeke sorunlari erken piyasadan cekildi vs)

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia telefonlarini genellikle sorunlu uretiyor. Bu 1. sinifsa..

(X6 ve 5800 da kasa acikliklari , N8 de batarya sorunu , 5530 da sebeke sorunlari erken piyasadan cekildi vs)

"Kusursuz" denilen Apple bile iPhone'larını sürerken hata yapıyor. Üstüne 1 seneden uzun süredir çalıştığı tek bir telefona. Nokia ise senede 20 farklı telefon çıkarıyor. Olsun o kadar ya! 100 telefondan 4 tane mi? Apple 4 telefondan 1'inde hata yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 603 almaya karar verdim arkadaşlar. Her şey için hepinize teşekkürler :)

pRime.

pRime.

Üye
Ne sacmaliyosun sen bende N8 kullaniyorum bellede. Orjinal beta kacak surumu oyle ve birsuru bug var, ama forumumuzdan kurtulus40 gibileri cfw hazirladi 0 kasma hersey stabil. Orjinali gibi oldu, burda belle kasiyor diye birsey soyleyemezsin ufak ayarlar gerekiyor cunku bizim telefonlarimizdaki KACAK BETA BELLE. Git cfw yukle.

Adama dedim git yeni cfw'leri kur diye, oralı bile olmadı.

kloı123

kloı123

Üye
nokia 603 isletim sistemi ne bilmiyorum ama android degildir sen kamera ve muzik demıssın ideos x5 ın muzigi gayet iyi 603 ü bilmem kamerasını kotuleyenler var kamerası gayet ıyı gunes altında cok cok iyi ama nokianıon donanımsal ozellikleri ve kalite bakımından en iyisidir bence yani sana 603 uyar ama 603 u cok ovmeye gerek yok

1ghz işlemcisi varmıs andorid telefon olmadıktan sonra 1gzz işlemci neye yarar ? 500 olsa bile kasmaz nokianın telefonlarında bunu fazla + olarak gormeyın

bu 603 u alacak arkadas 603 ile ideos arasında cok para farkı var ideos x5 suanda hepsıburadada 495 tl 0 ı bende ideos x5 kullanıyorum tek sorunum ısık sızması cın malı oldugunu belli ediyor dogrusu ama diger ozelliklrinı 1000tlden az bi telefonda bulamazsın ben slikon kılıf ve 2 ekran koruyucu siparis ettim uzun yazdım bıraz ama sadece ama sadece tek ıstedıgın kamera ve muzik ise gonul rahatlıgla ver 603 e para ama ben bı sure sonra sıkılacagına emınım.ben ideos x5 ımle dolmusta 15 20tk lık yolu eglenerek gecırıyorum gerek flash destegı gerek 800mhz islemci ve 512mb ram her oyunu oynuyorum asphalt 6 dahil ama sen yine 603 al bence ideos x5 cok agır fılm ızlerken elımı yoruyor :)

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
:) İyi bir karar verdin.
Teşekkür ederim :)

----------Eklendi @ 12:39:23 ---------- Yazıldı @ 12:39:01 ----------

Hayırlı olsun umarım memnun kalırsın.
Çok teşekkür ederim İyi günler

----------Eklendi @ 12:41:26 ---------- Yazıldı @ 12:39:23 ----------

nokia 603 isletim sistemi ne bilmiyorum ama android degildir sen kamera ve muzik demıssın ideos x5 ın muzigi gayet iyi 603 ü bilmem kamerasını kotuleyenler var kamerası gayet ıyı gunes altında cok cok iyi ama nokianıon donanımsal ozellikleri ve kalite bakımından en iyisidir bence yani sana 603 uyar ama 603 u cok ovmeye gerek yok

1ghz işlemcisi varmıs andorid telefon olmadıktan sonra 1gzz işlemci neye yarar ? 500 olsa bile kasmaz nokianın telefonlarında bunu fazla + olarak gormeyın

bu 603 u alacak arkadas 603 ile ideos arasında cok para farkı var ideos x5 suanda hepsıburadada 495 tl 0 ı bende ideos x5 kullanıyorum tek sorunum ısık sızması cın malı oldugunu belli ediyor dogrusu ama diger ozelliklrinı 1000tlden az bi telefonda bulamazsın ben slikon kılıf ve 2 ekran koruyucu siparis ettim uzun yazdım bıraz ama sadece ama sadece tek ıstedıgın kamera ve muzik ise gonul rahatlıgla ver 603 e para ama ben bı sure sonra sıkılacagına emınım.ben ideos x5 ımle dolmusta 15 20tk lık yolu eglenerek gecırıyorum gerek flash destegı gerek 800mhz islemci ve 512mb ram her oyunu oynuyorum asphalt 6 dahil ama sen yine 603 al bence ideos x5 cok agır fılm ızlerken elımı yoruyor :)
Bilgilerin için teşekkürler ustam. Benim için kamera ve müzik önemli çok oyun oynamasını seven biri değilim. 1-2 oyun olsa bile yeter bana. İyi günler dilerim çok sağolun

kloı123

kloı123

Üye
Teşekkür ederim :)

----------Eklendi @ 12:39:23 ---------- Yazıldı @ 12:39:01 ----------

Çok teşekkür ederim İyi günler

----------Eklendi @ 12:41:26 ---------- Yazıldı @ 12:39:23 ----------

Bilgilerin için teşekkürler ustam. Benim için kamera ve müzik önemli çok oyun oynamasını seven biri değilim. 1-2 oyun olsa bile yeter bana. İyi günler dilerim çok sağolun
bu arad 603 led flaslımı bilmioyrum ama flaslı telefon al karanlıkta cok lazım oluyor D

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
bu arad 603 led flaslımı bilmioyrum ama flaslı telefon al karanlıkta cok lazım oluyor D
Yok değil usta ya oda canımı baya sıkıyor :D

----------Eklendi @ 12:45:24 ---------- Yazıldı @ 12:44:41 ----------

Usta birde benim 650-700 civarı arası bir bütçem var başka telefonlarda önerebilirsiniz. :D

pRime.

pRime.

Üye
Yok değil usta ya oda canımı baya sıkıyor :D

----------Eklendi @ 12:45:24 ---------- Yazıldı @ 12:44:41 ----------

Usta birde benim 650-700 civarı arası bir bütçem var başka telefonlarda önerebilirsiniz. :D

603 vatan bilgisayarda indirimde 569 tl'ye satılıyor kaçırma derim. :oke:

Lenneth

Üye
[SIZE="3"]

Adama dedim git yeni cfw'leri kur diye, oralı bile olmadı.
[/SIZE]

Ben Androidlerimde stock rom kullandim hep , Symbian icinde stabil degil diye o cfw bu cfw flash atack degilim.

coacoa

Üye
603 denilen telefon 5 para etmez nedenleri işletim sisteminin dandik olması ve nokia hep sorunlu telefonları aceleden piyasaya sürmesi.. yani 603 dedik ama yanlıs anlasılmasın adam kamera dedi bizde onu tavsiye ettik

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603 denilen telefon 5 para etmez nedenleri işletim sisteminin dandik olması ve nokia hep sorunlu telefonları aceleden piyasaya sürmesi.. yani 603 dedik ama yanlıs anlasılmasın adam kamera dedi bizde onu tavsiye ettik
Kaç tane yorumunu okudum inan bir tane doğru lafın yok kusura bakma Bu forumdaki üyelerin iyiliği için lütfen mesaj yazma kardeşim fikirlerin kendinde kalsın

pRime.

pRime.

Üye
Kaç tane yorumunu okudum inan bir tane doğru lafın yok kusura bakma Bu forumdaki üyelerin iyiliği için lütfen mesaj yazma kardeşim fikirlerin kendinde kalsın

Bence de.

----------Eklendi @ 14:50:55 ---------- Yazıldı @ 14:49:31 ----------

Ben Androidlerimde stock rom kullandim hep , Symbian icinde stabil degil diye o cfw bu cfw flash atack degilim.

Ama bak sen şu işe ki yine bir cfw kullanıyorsun!

Navy Blue

Navy Blue

Üye
İkisi arasında bir seçim yapacaksan tabiki 603 derim...
Benim için donanım çok önemli değil kamerası, sesi, ekranı, özellikleri iyi olsun diyorsan bence 590 liraya git c6-01 al derim :)
8 megapiksel HD kamera, muhteşem hoparlörler, clear black Amoled cam ekran, Bluetooth 3.0 (birçok nokiada yok) bu özellikleri 603'den daha iyi...
İşlemcisi 680 mhz Ram 256 mb seçim senin tabiki :)

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokia 603

Takipçi Satın Al

Üst Alt