ya kardeşim siz nesiniz abi? BOZUK DİYORUM NEDEN ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ???
K-A-S-I-Y-O-R!!!

ya kardeşim siz nesiniz abi? BOZUK DİYORUM NEDEN ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ???
K-A-S-I-Y-O-R!!!
Kendin soyluyosun kardes bozuksa ver servise ne yapalım.... bozuksa tamir edilir yoksa yasal yollardan haklarını ararsın...
Biz vampiriz gardaş![]()

Senin telefonun bozuksa direk modeli ve markayı neden suçluyorsun. Çin malı damgası olunca böyle oluyor tabi.
servise gönder o zaman.
Allah çarpsın komik değil

Telefonun bozuk diye ne diye bütün hepsine bozuk diyosun. Allah bilir bozukta değildir kullanmayı bile beceremiyosundur. Git bi kullanmayı öğren rom fln bi araştır dene ondan sonra alma fln de
Sakin. Önce bir rom at bakalım. Donmalar hala devam ediyorsa, teknis servise gönder ve diğer cihazlar da böyle bir sorunun olmadığını bir tek sende olduğunu belirt. Kasa açıklığını belirtsen bile yeterli. Herhangi bir şey için servise gitse bile yeni romla geliyor zaten. Ha bir de şu var ; sen galaxy ace ve gio alın demişsin ya inan bana onlar daha felaket.![]()
arkadaşım huawei ideos x5 i kötülüyosun ama senin telefon modelinde huawei ideos x5 in yanında kalp işareti () var... Ben anlamadım bu durumu??