Ideos x5 a l m a !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeşim siz nesiniz abi? BOZUK DİYORUM NEDEN ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ???
K-A-S-I-Y-O-R!!!

harun22

harun22

Üye
Senin telefonun bozuksa direk modeli ve markayı neden suçluyorsun. Çin malı damgası olunca böyle oluyor tabi.

cyber

cyber

Üye
almaya da hiç niyetim yoktu zaten made in P.R.C

baranselona

baranselona

Üye
ya kardeşim siz nesiniz abi? BOZUK DİYORUM NEDEN ANLAMAMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ???
K-A-S-I-Y-O-R!!!

Kendin soyluyosun kardes bozuksa ver servise ne yapalım.... bozuksa tamir edilir yoksa yasal yollardan haklarını ararsın...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
servise gönder o zaman.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Biz vampiriz gardaş :pro:

Allah çarpsın komik değil :zzz::zzz:

----------Eklendi @ 16:24:37 ---------- Yazıldı @ 16:24:04 ----------

Senin telefonun bozuksa direk modeli ve markayı neden suçluyorsun. Çin malı damgası olunca böyle oluyor tabi.

Aldığımda bozuktu hepside bozulacak

----------Eklendi @ 16:25:02 ---------- Yazıldı @ 16:24:37 ----------

servise gönder o zaman.

Serviside servismi kardeş,m 1 ay sonra verecekler

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Telefonun bozuk diye ne diye bütün hepsine bozuk diyosun. Allah bilir bozukta değildir kullanmayı bile beceremiyosundur. Git bi kullanmayı öğren rom fln bi araştır dene ondan sonra alma fln de

NeoV

Üye
Sakin. Önce bir rom at bakalım. Donmalar hala devam ediyorsa, teknis servise gönder ve diğer cihazlar da böyle bir sorunun olmadığını bir tek sende olduğunu belirt. Kasa açıklığını belirtsen bile yeterli. Herhangi bir şey için servise gitse bile yeni romla geliyor zaten. Ha bir de şu var ; sen galaxy ace ve gio alın demişsin ya inan bana onlar daha felaket. :) <3

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun bozuk diye ne diye bütün hepsine bozuk diyosun. Allah bilir bozukta değildir kullanmayı bile beceremiyosundur. Git bi kullanmayı öğren rom fln bi araştır dene ondan sonra alma fln de

he evet ben kullanmayı bilmiyorum şimdi yalvarırım git burdan

----------Eklendi @ 21:34:51 ---------- Yazıldı @ 21:32:29 ----------

Sakin. Önce bir rom at bakalım. Donmalar hala devam ediyorsa, teknis servise gönder ve diğer cihazlar da böyle bir sorunun olmadığını bir tek sende olduğunu belirt. Kasa açıklığını belirtsen bile yeterli. Herhangi bir şey için servise gitse bile yeni romla geliyor zaten. Ha bir de şu var ; sen galaxy ace ve gio alın demişsin ya inan bana onlar daha felaket. :)

ATAŞTAN

Üye
arkadaşım kendin söyledin arızalı diye ver kvk ya yapsın burada senin cihaz bozuk diye bütün x5 leri kötülemenin ne manası var bende 6 aydır x5 var çatır çatır kullanıyorum daha bikere bile reset atmadı kaldıki overlockla arkadaşta sgs2 var internette o cihaza kafa tutuyor oyun konusunda lg optimus black in açamadığı oyunları çatır çatır oynuyorum harbi kasıldım yani başlığı ve yorumları okurken ok çinde üretildi herifler türkcell in vodafonun 3g alt yapılarını wınn ı ıvırı zıvırı hepsini bunlar yaptı htc sinden tut samsung firmasına kadar kendi çihazları için elektronik parçaları huawei firmasından tedarik ediyorlar türkiyede tanınmış olmasada yurt dışında ilk 5 firmanın içindeler bukadar kasıntı yapmana gerek yok senin cihaz bozuksa bütün hepside bozuk olucak diye bişeyde yok ver servise yenisiyle deyiştirt yada al paranı başka cihaz al kimse sana silah zoruylada huawei x5 de vermedi ama emin ol eğer paranı alırsan o mevlaya böyle performmazlı bi cihaz bulamazsın buna emin ol ben neo v sinide kullandım sgs sinide htc desire s nide ama bu cihaz bambaşka bişey yapmadığım zulum kalmadı cihaza hala banamısın demiyor başka bi markanın aynı özellikli cihazları şimdiye kadar perte çıkmıştı buna emin ol gerçekten hadi kal salıcakla

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Çok İlginç Aslında İyi Telefon

redshark

Üye
arkadaşım ben 1 yıldır ideos x5 kullanıyorum. özel bir şirkette bilişim çözümleri uzmanı olarak çalışıyorum. bu telefona yazılım ve rom bazında yapmadığım eziyet kalmadı ve bir kere bile gık demedi cihaz. Sana üretim hatası olan bir cihaz denk gelmiş olabilir (ki 1000/1 ihtimal dir). KVK çok kaliteli bir şekilde huawei için servis desteği veriyor. Telefonunu gönder eğer üretim hatası olan bir durum varsa zaten ücretsiz garanti dahilinde yapacaklardır. Ve şuna inan bu fiyata bu özelliklerde ve bu performansta başka telefon bulamazsın çünkü yok. Ben çok araştırdım da aldım ve iyiki almışım. Çok memnunum.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
arkadaşım huawei ideos x5 i kötülüyosun ama senin telefon modelinde huawei ideos x5 in yanında kalp işareti () var... Ben anlamadım bu durumu??

Tamda bunu yazıcaktım ki önceden yazılmış :)

MaxipmaN

Üye
bu telefona kötü yorum pek yok dikkatini çekerım

MrExpert

MrExpert

Üye
Konuyu 1 milyonuncu hortlatan oldunuz tebrikler... :alkis

pasalitaner

Üye
bende konuyu hortlatmak istedim bu başlığı görnce. Telefon gayet güzeldi 1 yıldır kullanıyordum fakat kafayı yedi bi gün kendi kendine bütün uygulamaları kapatmaya başladı dondu kapatınca açılmadı sonra zar zor açıldı. Bildiğinz kafayı yedi bu günlerde götrcem servise. 2.3 yüklü kvk dan inş sorun çıkarmazlar.

adem4137

Üye
Bütün oyunları 0 kasmayla oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt