İdeos X5 2.3 den 2.2 ye dönme sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
İdeos X5 2.3 den 2.2 ye dönme sorunu !
Selam öncelikle konuyla alakasız cevaplar yazmayın!! (Git araştır vs.)

Arkadaşlar Dün telefonumu 2.3e güncelledim ama sd dosyası içeren oyunları açmıyor, bende 2.2ye dönmeye çalıştım dosyaları(dload) indirdim ve telefonumun kök dizinine attım, Telefonu kapatıyorum, hafıza kartını çıkartıyorum, + - POWER tuşuna basıyorum Allahın belası olağan şekilde açılıyor yalvarırım yardım edin cihazı parçalamak üzereyim!

baranselona

baranselona

Üye
:ehe hafıza kartına dosyaları atıp sonrada hafıza kartını çıkarıyorum deme...

baranselona

baranselona

Üye
dediğim gibi oyunların yeni versyonlarını yükle apk ların sürümleri yeni olsun yani....

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi oyunların yeni versyonlarını yükle apk ların sürümleri yeni olsun yani....

ya kardeş sadece sd dosyası olanları açmıyor diğerlerinin hepsini açıyor, sen hiç yaşadınmı bu sorunu?

baranselona

baranselona

Üye
ya kardeş sadece sd dosyası olanları açmıyor diğerlerinin hepsini açıyor, sen hiç yaşadınmı bu sorunu?

bak güzel kardeşim daha kaç defa yazayım blood and glory-reckless racing hep sd dosyalı oyunlar bende açılıyor nfs shift vb.. oyunlarında apk dosyalarının yenilerini bulacaksın daha ne diyeyim...

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi

Ya tamamda Rom attıktan çalıştırmamaya başladı, normalde çalıştırıyordu :D he rom'a uyumsuz diyeceksin tekrar 2.2 yi yükledim yine açmıyor ama 2 gün önce açıyordu iki gündemi değişti bütün oyunların dosyaları yahu

baranselona

baranselona

Üye
Ya tamamda Rom attıktan çalıştırmamaya başladı, normalde çalıştırıyordu :D he rom'a uyumsuz diyeceksin tekrar 2.2 yi yükledim yine açmıyor ama 2 gün önce açıyordu iki gündemi değişti bütün oyunların dosyaları yahu

yüklediğin oyunlar 2.3 ile uyumsuz işte yeni versyonlarını yükle... bende çalışıyor... bi problem yok sadece biraz araştır yükleyeceğin oyunu...

alonsof1

alonsof1

Üye
root olmayı dene, birde oyunların apkleri crackli olursa sıkıntı yaşamazsın.kolay gelsin...

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğin oyunlar 2.3 ile uyumsuz işte yeni versyonlarını yükle... bende çalışıyor... bi problem yok sadece biraz araştır yükleyeceğin oyunu...

canım kardeşim, 2.2 ye döndüm diyorum, yine açılmıyor

----------Eklendi @ 10:35:18 ---------- Yazıldı @ 10:34:55 ----------

root olmayı dene, birde oyunların apkleri li olursa sıkıntı yaşamazsın.kolay gelsin...

root oldum hala açılmıyor

baranselona

baranselona

Üye
canım kardeşim, 2.2 ye döndüm diyorum, yine açılmıyor

----------Eklendi @ 10:35:18 ---------- Yazıldı @ 10:34:55 ----------

root oldum hala açılmıyor

:ehe şaka yapıyosun heralde.. 50. defa söylüyorumdur oyunların yeni versiyonlarını bulup yüklemelisin 2.3.5 ten 2.2 ye dönünce içinde 2.3.5 e ait dosyalar kalıyor bu yüzden 2.3.5 e güncelle ve oyunların yeni versiyonlarını bulup uygun olanını yükle...

oqlahoma

Üye
kardeşim kırmızı ışık sorununda kvk ya verecektin uğraş şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...