İDDİA: SGS IV göz kontrollü menü gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Aslında mantıklı şuan o teknolojiye sahipler ama bu cihazda yaparlarmı yoksa milleti heyecanlandırmak içinmi orasını çıkınca görücez. Büyük ihtimalle yapmazlar.(Bence)

Bu teknoloji s4 ile gelicek kardesim , bu gun sammobile sitesinde s4 un ayarlar menusu nun resimleri paylaşıldı ve görünen oki samsung gene bombayı patlatiyor :ehe:

PriZm

PriZm

Üye
Bunlar Sızdırılmış romdan görüntüler.%100 doğru :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu teknoloji s4 ile gelicek kardesim , bu gun sammobile sitesinde s4 un ayarlar menusu nun resimleri paylaşıldı ve görünen oki samsung gene bombayı patlatiyor :ehe:

dostum yanliş bilgilendirme olmasin. Bu ss'ler sammobile'da paylaşildi fakat sonradan duzeltme yayinladilar. Bu ss'ler sgs4'e degil sgs3 uzerinde bir custom rom'a aitmiş.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

dostum yanliş bilgilendirme olmasin. Bu ss'ler sammobile'da paylaşildi fakat sonradan duzeltme yayinladilar. Bu ss'ler sgs4'e degil sgs3 uzerinde bir custom rom'a aitmiş.

Dostum ağzından bal damlıyor desem :ehe bosverin s4 u , s3 e gelsin bana yeter....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum ağzından bal damlıyor desem :ehe bosverin s4 u , s3 e gelsin bana yeter....

:tebessüm: bugun bir yerde okudum ama siteyi hatirlamiyorum. Zaten sgs4'te yazilimsal olarak ne ozellik olursa olsun donanim destekledigi surece sgs3'e portlanir.

Türe

Türe

Üye
S pen olsa iyi olur :hmmm

PriZm

PriZm

Üye

Custom Romlarda kafa hareketlerini algılama gibi özellikler eklenmeye başlanmış demek.Vay be.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kaldı 1 hafta sanırım tanıtılsada bizde rahatlasak :).Göz ile takip en çok bana yarar tüm gün araç ile seyir halindeyken lazım olur.Bİlgi için teşekkürler.:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Custom Romlarda kafa hareketlerini algılama gibi özellikler eklenmeye başlanmış demek.Vay be.

opensource'un avantajları. Onemli olan fikri bulmak gerisi geliştiricinin yeteneklerine kalmiş.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Legendary.

Legendary.

Üye
Adamların elinde daha ne teknolojiler var.Yavaş yavaş piyasaya sürüyorlar :hmmm

:tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Aynen.İşte bu yüzden açık kaynak yazılımları kendimce daha iyi buluyorum :)

o zaman yapacagin romda da androidde bir ilk olan bir ozellik gormek isteriz. Belki de xda'da yayinlanan en guzel romlardan biri sana ait olur inşallah.

PriZm

PriZm

Üye

o zaman yapacagin romda da androidde bir ilk olan bir ozellik gormek isteriz. Belki de xda'da yayinlanan en guzel romlardan biri sana ait olur inşallah.

İnşallah.

ancak henüz kafamda belli bir proje yok :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...