İDDİA 3 Kutucuk Boyutları Değişiyormu?

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
İDDİA 3 Kutucuk Boyutları Değişiyormu?

Nokia Global Facebook Sayfasında Paylaşılan Nokia Lumia 1520 Resmi Canlı Live Tile Kutuckların Genişlik Ve Uzunluk Boyutlarını Değiştiricekmi Diye Akıllara Soru İşareti Oldu Üstte Paylaşılan Nokia Lumia 1520 Resminde 3 Kutucuk Yerine 2 Kutucuk Var Ancak Boyut Farklı Bu Özelliğin Yanı Sıra 8.1 de Gelmesi düşünülüyor ve fonksiyonel olması bekleniyor (mesela müzik kutucuğuna iki kere tıklayınca uygulama açılmadan durdur sardır yapılabilmesi gibi) Bir Diğer İddia İse 3 Kutucuğun Bu Yüzden 4 ve 4.5 inç cihazlara gelmediği Düşünülüyor Bekliyelim Görelim

Yönetici tarafından düzenlendi:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
değişse de bişey değişmez sonuçta kutucuk yani :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bekleyip görecegiz ancak değişik şeyler geliştireceklerini düşünüyorum bende bakalım zaman gösterecek

sekajmer

sekajmer

Üye
sistem kırılsın gerisi bizde :) ms beklenmez

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için :tşk:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Farkettiniz mi bilmiyorum ama resme göre büyük kutucuklar aşağı doğruda büyümüş.

respection123

Üye
Bu Nokia ve Microsofttan bişey anlamıyorum. Paylaştıgı fotolarda Live tilleler saate yakın. Orjinalde aşağıda (saate uzak)

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Bu Nokia ve Microsofttan bişey anlamıyorum. Paylaştıgı fotolarda Live tilleler saate yakın. Orjinalde aşağıda (saate uzak)
Üstteki Resimde O Boşluk Kapatılmış Ancak Sizde Ekran Görüntüsü ALırkeNN Üst Tarafa Alıp Çekebilirsiniz.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Şu sistem Bi kırılsın MS den daha gelişmiş bir WP8 inşa ederiz. :)

respection123

Üye
Üstteki Resimde O Boşluk Kapatılmış Ancak Sizde Ekran Görüntüsü ALırkeNN Üst Tarafa Alıp Çekebilirsiniz.
Mesele ekran görüntüsü çekmek deil.Microsoft neden Live tille leri yukarı tutmuyor. Fotoğraflarında hep üstte.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o kısmın yukarı çıkarılmasını hiç beklemeyin derim ve bu sorunun o kadar büyütmeyin az bir şey elinizle kaydırın bitsin bu soruna gelene kadar daha bir çok sorun var çözülmesi gereken ve neden gelmiyecegini açıklayım mesela yukarı sıfır olduğunda ana menüdesiniz ve bir bildirim geldi siz ona tıklamak yerine bildirim hemen altında bir uygulamanın live tilesine tıklamak istiyorsunuz ne olucak tıklıyamıyacaksınız sorun bu o zaman bir çok şikayet gelicek bu ne böyle diye bu yüzden bu nu dert etmeyin hiç sorun değil ve çözüleceginide hiç sanmıyorum

Üst Alt