TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Bana saygıyı ve üslubu öğretmeye çalışıyorsun ama yaptığım yoruma sert bir üslup ile cevap veriyorsun ...
Iki rakip takımın taraftarları birbirlerini taşlamaya başlarsa burada ya kırgınlık olur ya da küfürlü bir tartışma ortamı ...
Bunu önlemek için 'Neyin tantanasını yapıyorsun , bitti gitti işte' dedim kötü mü yaptım yani ?
Hemen eleştiri oklarını bana çevirdin ...
Ben sana veyahut kimseye karışmak için yorum yapmadım , yapmam da ...
'Bi gidin yaa' yorumunu banlı arkadaşını geri getirmeyi isteyen kişinin konusuna yazdım bu konuda veya başka bir konuda benden o yorumları göremezsiniz ...
Bi gidin veya bi karışmayın dediğim yorumu alıntı yaparsan sevinirim
Ben de seni az çok tanıyorum ve öfkeni bana kusmani bir büyüğüm olarak sana yakıştıramadım ...
Iki rakip takımın taraftarları birbirlerini taşlamaya başlarsa burada ya kırgınlık olur ya da küfürlü bir tartışma ortamı ...
Bunu önlemek için 'Neyin tantanasını yapıyorsun , bitti gitti işte' dedim kötü mü yaptım yani ?
Hemen eleştiri oklarını bana çevirdin ...
Ben sana veyahut kimseye karışmak için yorum yapmadım , yapmam da ...
'Bi gidin yaa' yorumunu banlı arkadaşını geri getirmeyi isteyen kişinin konusuna yazdım bu konuda veya başka bir konuda benden o yorumları göremezsiniz ...
Bi gidin veya bi karışmayın dediğim yorumu alıntı yaparsan sevinirim
Ben de seni az çok tanıyorum ve öfkeni bana kusmani bir büyüğüm olarak sana yakıştıramadım ...

Sen biraz uzak kaldın sanırım abi