İddaa'nın favorisi Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bana saygıyı ve üslubu öğretmeye çalışıyorsun ama yaptığım yoruma sert bir üslup ile cevap veriyorsun ...
Iki rakip takımın taraftarları birbirlerini taşlamaya başlarsa burada ya kırgınlık olur ya da küfürlü bir tartışma ortamı ...
Bunu önlemek için 'Neyin tantanasını yapıyorsun , bitti gitti işte' dedim kötü mü yaptım yani ?
Hemen eleştiri oklarını bana çevirdin ...
Ben sana veyahut kimseye karışmak için yorum yapmadım , yapmam da ...
'Bi gidin yaa' yorumunu banlı arkadaşını geri getirmeyi isteyen kişinin konusuna yazdım bu konuda veya başka bir konuda benden o yorumları göremezsiniz ...
Bi gidin veya bi karışmayın dediğim yorumu alıntı yaparsan sevinirim ;)
Ben de seni az çok tanıyorum ve öfkeni bana kusmani bir büyüğüm olarak sana yakıştıramadım ...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
tamam anlaştık :)

lovestar

lovestar

Üye
Her kategori mi?:hmmm Sen biraz uzak kaldın sanırım abi :)
Türkiye Kupasından gol averajı yüzünden elendik,Avrupada A.Madrid gibi bir takımı Allah ın izniyle eleyecez,ligde de lideriz..Yoklar ordusu dediğin takım bu halde..Diğerlerine,özellikle Beşiktaş a sıfat bulmak anlamsız kalır sanırım bunların yanında :)
Ha genel söylüyorsan eğer..Bu 3 dalda da Türkiyenin 1 numaralı ekibiyiz..5-6 yılda bir şampiyon olmuyoruz mesela 17 lig şampiyonluğumuz var :) kupayı 14 kez almışız mesela..E Avrupada da Türkiye denince akla ilk Galatasaray geliyor.Ne iş?:ehe

Semihcim bak gerçkten istememe rağmen Madridi eleyeceğinizi sanmıyorum.dediğin gibi kupada zaten yoksunuz.ligde çok büyük bir ihtimalle fenerbahçe şampiyon olacak...son yıllarda gs ye baktığımızda sanki kadro yapısıyla 1 uefa kupası şampiyonluğu alabilecek bir havası var.ben bile dedim gecen sene gs bir uefa kupası daha alırsa o ancak bu sene olur diye ama sonrasında talihsiz hamburg maçları falan gene hedeften koptu gs...bu sene geçen seneden daha iyi değilsiniz.halen belli bir takım şablonunuz yok.ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapmak yerine desinlere transfer yaptınız bunu tüm türkiye gördü...

Neyse kardeşim son günüm bugün yarın gece Zonguldak yollarındayım.senle son bi derbi tartışmak istedim...yoksa severim seni.iyi bak kendine :bye2:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
hAyırlı tezkereler mesut

arslansem

arslansem

Üye
Ligde çok büyük ihtimalle Fenerbhaçe şampiyon mu olacak :hmmm hiç sanmıyorum :ehe
Madrid i eleyip ligde de şampiyon olursak saygılarımı sunarım abi :ehe yolun açık olsun Allah a emanet ol ;)

--------------- Ekleme ---------------

Ligde çok büyük ihtimalle Fenerbhaçe şampiyon mu olacak :hmmm hiç sanmıyorum :ehe
Madrid i eleyip ligde de şampiyon olursak saygılarımı sunarım abi :ehe yolun açık olsun Allah a emanet ol ;)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe bursada olabilir belki :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt