İddaa'nın favorisi Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
İddaa'nın favorisi Beşiktaş

BJK İnönü Stadı’nda yapılacak derbide iddaa oranları, Beşiktaş’ın galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.00 ve Galatasaray galibiyetine 2.50 olarak belirlendi.

İddaa’nın, programında özel etkinlikler kapsamında yer alan "Kim gol atar", "İlk gol zamanı", "İlk golü hangi takım atar", "Kırmızı kart sayısı", "İlk gol atar", "Son gol atar" ve "Toplam penaltı sayısı" oyunlarını da derbi maç için açtığı bildirildi.

arslansem

arslansem

Üye
Normal..Ama oranlar bence A.Madrid maçından sonra değişebilir :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Derbiler belli olmaz.Kim ne derse desin sahada belli olur

Mert

Mert

Üye
inşallah iddaa doğru bilir. eğer yanlış bilirse okulda Gs formasıyla gezmek zorundayım:aha:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:d: hayatta girmem iddalara belli olmayan birşeye adım atmam:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:d: hayatta girmem iddalara belli olmayan birşeye adım atmam:ehe

evet özellikle derbiler de girilmez iddiaya..
Deseler Gs 3-4 kişi eksik oynayacak beşiktaş kazanacak ıı yine girmem iddiaya:d::d:

lovestar

lovestar

Üye
şu kötü Galatasarayı da yenemezsek hiç sahaya çıkmayalım daha iyi.Bunun iddaa sı falan olmaz karşıda bi takım yok çünkü...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende iddaa da 1 mi oynasam ... Ama güvenemiyorum ki , güven vermiyorlar ..!

Anıl Umut

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2068501' Alıntı:
Bende iddaa da 1 mi oynasam ... Ama güvenemiyorum ki , güven vermiyorlar ..!
Yerinde olsam bu maça oynamam..

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz arkadaşlar beşiktaş yenilse üzülürüm ama şaşırmam iki takımdada çok iyi oyuncular var

arslansem

arslansem

Üye
şu kötü Galatasarayı da yenemezsek hiç sahaya çıkmayalım daha iyi.Bunun iddaa sı falan olmaz karşıda bi takım yok çünkü...

:kop: takım diye görmediğin sizi yenecekti..Şimdi Beşiktaş a takım denir mi sence?:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bjk galip gelecek golü atabilirdi ama şansta önemli faktör galatasarayı tebrik ederiz inönüden 1puan alabildiği için

lovestar

lovestar

Üye
:kop: takım diye görmediğin sizi yenecekti..Şimdi Beşiktaş a takım denir mi sence?:ehe

gene söylüyorum kardeşim takım falan değil gs.yoklar ordusu...2 yıldır sözde müthiş transferler ama her kategoride gerideler.ne iş?

arslansem

arslansem

Üye
Her kategori mi?:hmmm Sen biraz uzak kaldın sanırım abi :)
Türkiye Kupasından gol averajı yüzünden elendik,Avrupada A.Madrid gibi bir takımı Allah ın izniyle eleyecez,ligde de lideriz..Yoklar ordusu dediğin takım bu halde..Diğerlerine,özellikle Beşiktaş a sıfat bulmak anlamsız kalır sanırım bunların yanında :)
Ha genel söylüyorsan eğer..Bu 3 dalda da Türkiyenin 1 numaralı ekibiyiz..5-6 yılda bir şampiyon olmuyoruz mesela 17 lig şampiyonluğumuz var :) kupayı 14 kez almışız mesela..E Avrupada da Türkiye denince akla ilk Galatasaray geliyor.Ne iş?:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
lovestar şu anki durumdan bahsetmiş semih:s

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Neyin tantanasını yapıyorsun anlamıyorum ... Bitmiş gitmiş işte ...

arslansem

arslansem

Üye
lovestar şu anki durumdan bahsetmiş semih:s

Tahmin ettim Halit.Şu an ki durumdan da,genel durumdan da bahsettim :) hangisi tutarsa :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Neyin tantanasını yapıyorsun anlamıyorum ... Bitmiş gitmiş işte ...

İstediğim yerde istediğim konunun tantanasını da yaparım,tartışırım,konuşurum..Buna ben karar veririm..Dahil olup yazacaksan bişeyler söyleyeceksen buyur yaz.Ama açık söyleyeyim böyle tavırlarından hiç hoşlanmıyorum ;)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun yok ya tartışmayın :(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sonucu değiştirebilecek misin ? Hayır ...
Ben de istediğim yorumu yaparım sen de bana karışamazsin ;)
Boş boş futbol muhabbetleri sadece karşı tarafın kalbini kırmaya yönelik cümleler ...

arslansem

arslansem

Üye
Sonucu değiştirebilecek misin ? Hayır ...
Ben de istediğim yorumu yaparım sen de bana karışamazsin ;)
Boş boş futbol muhabbetleri sadece karşı tarafın kalbini kırmaya yönelik cümleler ...

Yok ben sonucu değiştirmek için uğraşıyorum Enes!!! :)
Birincisi;Bana karışana ben karışırım ;)
İkincisi;bu muhabbetleri boş bulman ve saygı göstermemen senin seviyeni gösterir.Hadi madem öyle düşünüyorsun girmezsin,okumazsın olur biter ;) Katılmaman da en doğrusuydu ama çoğu yerde böyle 'susun,bi gidin,karışmayın' gibi sözler etmen seni az çok tanıdığım için söylüyorum;sana yakışmıyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt