• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Iddaa ediyorum bu zil sesinde herkes kopar yaa :d (ilk maxicep'te)

Sponsorlu Bağlantılar

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
bu şarkıyı çok aramıştım ilk reklmada dymusdum ama adını bilmiodum kardeş eline saglık çok teşekkür ederim sna :)
istediqinzi şeyi veriyor isem ne mutlu bana sadece teşekürleri çok görmeyin saolun : )

scg8

scg8

Üye
teşekkürler...

subay135

subay135

Üye
çok teşekkürler kardeş ;)

subay135

subay135

Üye
çok sağol kardeş ;)

Aziz™

Aziz™

Üye
eyvallah ;)

Aziz™

Aziz™

Üye
gerçi ben pek kopmadım hatta sonuna kadar dinlemedim ama ritim olarak güzel fena değil yani...
tekrar teşekkürler..

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;2374947' Alıntı:
gerçi ben pek kopmadım hatta sonuna kadar dinlemedim ama ritim olarak güzel fena değil yani...
tekrar teşekkürler..
yorumun emegin için saol : )

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
o KAdarda Kopulcak sarkı deil! Ancak Fena Deil xD Kop Kop :ehe Mp3 Paylaşımı Yasak :ehe

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
o KAdarda Kopulcak sarkı deil! Ancak Fena Deil xD Kop Kop :ehe Mp3 Paylaşımı Yasak :ehe
saol yorumun için ayrıca 2 küsür dk oldugu için kırpmak istemedim bu şekil kattım kardeşim ya mp3 olarak saymıyorum :d

castlecity

castlecity

Üye
Teşekkürler kardeeeeş......

omerboz1988

Üye
bunamı teşekkr edicez bhee,, bu şarkıyla babaannem kopuyomuş zamanında xD okadar deil ama yinede eski bi şarkı bu, daha şimdimi duyuyon bu şarkıyı xD

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

OğuzcanAbi

Üye
teşekkürler kardeş

Üst Alt