• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Koparan zil sesi bumudur budur ama 2 küsür dk :d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
Herkez yorum yapmakta ozgur ıse iyi deıl

--------------- Ekleme ---------------

Burada dınlemiş oldugum muzıkler dısco tarzı muzıkler bende nefret edrım boyle muzıklerden varsa boyle bıraz rap karısıklı bol baslı muzıkler dınleyelım arkadslar

herkes yorum yapmakda özgür evet sen diyosunki bu tarz dinlemiyom nefret ediyorum ozaman iyi olmadıgını nerden biliyosun :D kardeşim yanlış anlama sakın düşüncemi yazıyorum sen rap dinliyosan bu müziklerle aran yok ise anlamassın saten bak dinleyenler belli kop kopp diyorlar eger rap istiyorsan ekleyeyim kardeşim sadece bana söyle hangi parça nasıl bişi istedigini hemen ekleyim tamam kardeşim
KENDİNE İYİ BAK ALLAHA EMANET OL YORUMUN İÇİN AYRICA TEŞEKÜRLER SAOL KARDEŞ.

mc_laren983

mc_laren983

Üye
yazımı sonradan okuyunca cok kaba konusmusum ozur dılerım senden rap tarzı ve sarkıları kısa kısa olan 5 6 parcayı birlestırıp tabı BASS-I cok oln parca hazırlarmısın

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
yazımı sonradan okuyunca cok kaba konusmusum ozur dılerım senden rap tarzı ve sarkıları kısa kısa olan 5 6 parcayı birlestırıp tabı BASS-I cok oln parca hazırlarmısın

kardeş sana 1 tane elimde olan rap'i vereyim ben EZEL DİZİSİ ÜZERİNE YAPILMIŞ RAP ŞİMDİLİK BUNU AL ARŞİWİMDEKİ RAP LERİ EKLEYİP SANA BURAYA KATAYIM OLURMU : )

MC_LAREN983 RAP'İN BURDAAA >>>

turannebi

Üye
vay saolasın allah seni başımızdan eksik etmesin

--------------- Ekleme ---------------

saol

oxigenn01

oxigenn01

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt