ICS 4.0.4 yüklü samsung galaxy s2g modelinde root yapamıyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
ICS 4.0.4 yüklü samsung galaxy s2g modelinde root yapamıyorum yardım edin
öncelikle herkese hayırlı bayramlar.arkadaşlar bendeki telefon s2 nin g modeli yani ı9100g.bunu root etmek istiyorum fakat bir türlü başaramadım.lütfen yardımcı olun

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
kardeşim neden root yapmak istiyorsun ?

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
çünkü bu bir tür hırs sanırım.cihaza tam anlamıyla hakim olmak istiyorum

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
bende de var o hırs p1010 var bende p1000 e ics çıktı benimkine çıkmadı sövmediğim samsung grevlisi kalmadı
Cihaz aynı cihaz aynı sistem biri sim kartlı biri wifi anlamadım kafayı yiyeceğim

By_eLeN

Üye
G modeli olduguna eminmisin ? Cumku yazilimlarla oynayabiliyorlar onu diyim yanlis bi is telefonun beynini yakar jtag yapdirman gerekir onu goze al xda developers a gir biraz ingilizcen varsa yapabilirsin ama iki uyarim var versiyona dikkat et cop etme cihazi

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
yok cihaz kesinlikle g modeli bu samsung sanırım bu kafayla giderse sonu nokia gibi olur.vatandaş gidip s2 diye tel alıyor ama hiç bilgilendirme yok adama bir düşük modeli kakalıyorlar.ayrıca o xda sitesinden birkac dosya indirdim olmadı

ismailkaraoglu

ismailkaraoglu

Üye
bi kere yaptım p1000inin güncellemesini kapandı cihaz yolladım garantiye :D değiştirdiler anakartı :D

By_eLeN

Üye
O satici firmaninin adiligi samsungla alakasi yok g modelini ihracat edip satiyorlar bilgilendirmiuorlar ve kullanicilarda s2 diyip sikayet etmiyorlar samsung s2 g versiyonu dusuk fiyat diye cikarildi atildi bi kenara ama s2 ile arasinda pek fark yok ancak yazilim destegi sifir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt