içine kapanık olmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı benim bende öyle içime kapanıgım

ByKatre

ByKatre

Üye
Aynı Ben La Kızlardan Kaçıyorum Resmen Ya Nasıl Düzeltirim

Metin MF

Metin MF

Üye
ben de çok utangaç ve melankolik, yani içine dönük biriyim. nasıl düzelecek bilmiyorum.

R.A.M

R.A.M

Üye
bende biraz içime kapanıgım ama sizin kadar değil :) evde durmayın arkadaşlarla gezin çevre yapın sağlam arkadaşlar yapın gereğinde siz onun yardımına koşun gereğinde o sizin, yani çevre olunca gerisi geliyo :) sınıfta futbol gibi faliyetlere girin sevilen kişi olursunuz.

ismail

ismail

Üye
Ulan bende 18 yaşındayğm ama öyleyim takmıyomda :)

Ama iyi dinlerim :D

ByKatre

ByKatre

Üye
Mesaj Tarihine Bak 200000

- - - Eklendi - - -

Mesaj Tarihine Bak 200000 Ismail

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
bakıyorum da benim gibi çok kişi varmış

- - - Eklendi - - -

bende biraz içime kapanıgım ama sizin kadar değil :) evde durmayın arkadaşlarla gezin çevre yapın sağlam arkadaşlar yapın gereğinde siz onun yardımına koşun gereğinde o sizin, yani çevre olunca gerisi geliyo :) sınıfta futbol gibi faliyetlere girin sevilen kişi olursunuz.

benim zaten arkadaşlar arasın da bir sorunum yok çok sevilen biriyim

ByKatre

ByKatre

Üye
Bende Arkadaşlarla Iyiyim Espri Şaka Kopuyoruz

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Valla ben ne kadar arkadaşlarımla sosyal olsam da kızlar konusunda aynı şeyleri ben de yaşıyorum belki de bir kız arkadaşım olmadığı için burlarda takılıyorum

• Beğen
Tepkiler: yakup_281
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bende odama kapandım :ağlarım:

night_jack

night_jack

Üye
Valla ben ne kadar arkadaşlarımla sosyal olsam da kızlar konusunda aynı şeyleri ben de yaşıyorum belki de bir kız arkadaşım olmadığı için burlarda takılıyorum
18imde ilk bar eylencesi falan dedik,arkadaşlarla ayarladık toplandık falan gecenin körüydü tabi.
Bardan adımı attım,kafamı yukarı kaldırdım,sonra aşağı inidrdim,bi daha kaldırdım kafamı,sağa-sola baktım,burnumun dikine yürümeye çalıştım.Karşım da bir ne desem bilemem ki,kadın şekilne girmiş başka birşey olsa gerekti heralde.
Dıştan bakınca içini görebiliyordun,o derece şefaftı.
Nefesimi yuttum,hatta geri nefes alamadım tıkandım.
Yeni yeni,bıyıklarım terlediği için bende de bir ateş yaptı,bir 10-15 dakika hayattan kopmuştum.
Mini etekler,dekolte derken zaten nerdeyse içinin numarası bile görünüyor.
Markayı rahatça okuyabiliyorsun,dedim böyle olmayacak içkiyi yudumladım mazotu aldım.
Gidiş o gidiştir o gündür bu gündür,öyle konularda pek sıkılmam.
İlerliyen hayatta fazlasıyla rahat olmamla devam etti:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt