Sanmam.. http://www.maxicep.com/android-gene...pazarinin-yaklasik-yarisina-sahip-532012.html
Arkasında Google gibi bir dev var..

Arkadaşlar android in yükselişi çok çabuk oldu....ve içimden bir ses diyorki pat diye çabucak düşcekumarım öyle olmaz....sizin düşünceleriniz nelerdir ?

bana da öyle geliyor.sanki bir anda müthiş bir işletim sistemi çıkacak ve aniden devirecek.ama olacagını sanmam.

aslında öyle düşünüyordum ama o da yenemez kolay kolay.symbian desen zaten battı.o sistem windows phone mu acaba![]()
aslında öyle düşünüyordum ama o da yenemez kolay kolay.symbian desen zaten battı.
belki,ama onu da telefonlarda çok fazla kullanmadılar.birtek n9 ve n900 de var.meego olabilir mi?
belki,ama onu da telefonlarda çok fazla kullanmadılar.birtek n9 ve n900 de var.

yapacak birşey yok çünkü adamlar yapmışo zaman geriye bi şey kalmıyor![]()

Windows'tan cacık olmaz..o sistem windows phone mu acaba![]()
Aplle'ın İphone mini çıkaracağı söyleniyor.sımdıye kadar sybian,windows,ve anrdoid telefon kullandım aralarında en hızlı calısanı htc toych 2 wm6,5 528mhz işlemcılı olan telefonumdu.telefon gercekten super calısıyordu(stabıl lafına uyuz oldugum ıcın kullanmamaya calısıyorum) ama ondana uygulama sıkıntısı vardı bırde kişiselleştirme ve wm nın arayüzlerı kotuydu htcnın kendı arayuzude olmasa 0 olurdu.wındowsphone karsı bu yuzden soğugum wp7 nın arayuzlerınıde begenmedım megoo nun arayuzlerı ıkonları bıle 100 basar wm7 ye.
yenı bır ısletım sıstemı cıkmazsa yada ios orta segmente gırmezse android in yukselısı devam eder.ayfon soyle 700 600 tl cıvaralarında da cıhaz cıkarsa pazar payının artacagını dusunuyorum.bu rısklı gercı ip4 alanlar zaten pahalı,herkez alamıyor ben alıyorum bır farkım var ıcın alıyor.tabıkı hepsi değil,bazı kıro hava atma meraklıları,yoksa cıhaz zaten guzel ve kalıteli
Google'ın (androidi gözden çıkarmadan) bu hataya düşeceğini sanmam.. ama tespit doğru..
Sanmam.. http://www.maxicep.com/android-gene...pazarinin-yaklasik-yarisina-sahip-532012.html
Arkasında Google gibi bir dev var..