İçimden bir ses...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
İçimden bir ses...
Arkadaşlar android in yükselişi çok çabuk oldu....ve içimden bir ses diyorki pat diye çabucak düşcek :D umarım öyle olmaz....sizin düşünceleriniz nelerdir ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar android in yükselişi çok çabuk oldu....ve içimden bir ses diyorki pat diye çabucak düşcek :D umarım öyle olmaz....sizin düşünceleriniz nelerdir ?

inşallah düşmez. :)

fireman87

fireman87

Üye
Keske o kadar kolay olsa..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bana da öyle geliyor.sanki bir anda müthiş bir işletim sistemi çıkacak ve aniden devirecek.ama olacagını sanmam.

61semih

61semih

Üye
sımdıye kadar sybian,windows,ve anrdoid telefon kullandım aralarında en hızlı calısanı htc toych 2 wm6,5 528mhz işlemcılı olan telefonumdu.telefon gercekten super calısıyordu(stabıl lafına uyuz oldugum ıcın kullanmamaya calısıyorum) ama ondana uygulama sıkıntısı vardı bırde kişiselleştirme ve wm nın arayüzlerı kotuydu htcnın kendı arayuzude olmasa 0 olurdu.wındowsphone karsı bu yuzden soğugum wp7 nın arayuzlerınıde begenmedım megoo nun arayuzlerı ıkonları bıle 100 basar wm7 ye.
yenı bır ısletım sıstemı cıkmazsa yada ios orta segmente gırmezse android in yukselısı devam eder.ayfon soyle 700 600 tl cıvaralarında da cıhaz cıkarsa pazar payının artacagını dusunuyorum.bu rısklı gercı ip4 alanlar zaten pahalı,herkez alamıyor ben alıyorum bır farkım var ıcın alıyor.tabıkı hepsi değil,bazı kıro hava atma meraklıları,yoksa cıhaz zaten guzel ve kalıteli

xinsurer

xinsurer

Üye
o sistem windows phone mu acaba :hmmm
Windows'tan cacık olmaz..

----------Eklendi @ 10:25:59 ---------- Yazıldı @ 10:24:21 ----------

sımdıye kadar sybian,windows,ve anrdoid telefon kullandım aralarında en hızlı calısanı htc toych 2 wm6,5 528mhz işlemcılı olan telefonumdu.telefon gercekten super calısıyordu(stabıl lafına uyuz oldugum ıcın kullanmamaya calısıyorum) ama ondana uygulama sıkıntısı vardı bırde kişiselleştirme ve wm nın arayüzlerı kotuydu htcnın kendı arayuzude olmasa 0 olurdu.wındowsphone karsı bu yuzden soğugum wp7 nın arayuzlerınıde begenmedım megoo nun arayuzlerı ıkonları bıle 100 basar wm7 ye.
yenı bır ısletım sıstemı cıkmazsa yada ios orta segmente gırmezse android in yukselısı devam eder.ayfon soyle 700 600 tl cıvaralarında da cıhaz cıkarsa pazar payının artacagını dusunuyorum.bu rısklı gercı ip4 alanlar zaten pahalı,herkez alamıyor ben alıyorum bır farkım var ıcın alıyor.tabıkı hepsi değil,bazı kıro hava atma meraklıları,yoksa cıhaz zaten guzel ve kalıteli
Aplle'ın İphone mini çıkaracağı söyleniyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bir zamanlarının Symbian'ın durumu şu andaki Androidin durumu. Sistemlerini sürekli geliştirir, günceller ve kullanıcılarına daha fazla özgürlük sunmaya devam ederlerse Android'in önü açık. Symbian'ın düştüğü hataya düşüp sisteme çok fazla bir şey eklemezlerse sonları farklı olmaz diye düşünüyorum. İşin esası sürekli geliştirmeye dayanıyor.

xinsurer

xinsurer

Üye
Google'ın (androidi gözden çıkarmadan) bu hataya düşeceğini sanmam.. ama tespit doğru..

Sarangni

Sarangni

Üye
Google'ın (androidi gözden çıkarmadan) bu hataya düşeceğini sanmam.. ama tespit doğru..

Bunu bende pek düşünmüyorum açıkçası. Telefon ve yazılım piyasası oldukça kızışık. Bu alandan şirketler ciddi anlamda paralar kazanıyor. Kimsede kazancını kayıp etmek istemez. Şu anda Android ve İOS işletim sistemleri kullanıcılarını gayet memnun etmiş durumda. Bunuda kayıp etmek isteyeceklerini sanmıyorum. Bu iki sisteme alternatif ve güçlü işletim sistemleri gelirse o zaman işin rengi bir nebze değişebilir. Birçok kişi merakla Meego, Meamo ve Windows Phoneli Nokia'ları merak ediyor. Nokia bu alanda güçlü bir sistemle gelirse o zaman piyasa dahada renklenir. Nokia'nın bu cihazlarını bende merakla bekliyorum. Bakalım eski ışıltılı günlerine dönebilecek mi. Şayet donanımda çok beğendiğim Nokia yazılımda da yeniliklerle gelirse o zaman tekrardan bir dönüş neden olmasın.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Bada yı hesaba katan olmadı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt