İçeri bak ve cevap yaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alimemet1

Üye
    Konu Sahibi
İçeri bak ve cevap yaz
arkadaşlar biz discovery channel izleyemeyekcemiyiz ücretsiz. yada izlemenin başka yöntemleri varmı varsa yazın ama ücretsiz

Astrosman

Astrosman

Üye
Şöyle söyleyeyim. Discoveryi izlersın ama yabancı dille izlersın. Linux işletim sistemli bi uydu alıcısı alırsın bir de güzel bi serverle seni görür. Ama ben türkçe izleyecem dersen al bi d smart keyfine bak.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Osman arkadaşa Katılıyorum Yanlız Şuda var Trt Hd Kanalı discovery Channel ile anlaştı Artık trt hd kanalındanda bazı Belgeseller Yayınlanacak

'h716043'

'h716043'

Üye
evet trthd de güzel belgeseller var hemde hd kalitesinde

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Arkadaşım al bir DSMART doya doya izle..hem de ücretsiz...

'h716043'

'h716043'

Üye
illan digiturk izleyecem diyorsan server kullan yakalanma ama yakalanırsan 5000 tl cezası varmış haberin olsun araştır internette şifre kırıcılar var 450 tl ye satılıyor yada karaköye git orda araştır orda bazı kişiler satıyor tabiki kaçak eh bu kadar yeter daha fazlası yasak

yakup_281

yakup_281

Üye
biri dsmart biri digi al demiş yspmayın bizi zaten sömürüyorlar

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
biri dsmart biri digi al demiş yspmayın bizi zaten sömürüyorlar

tamam sömürüyorlar da d smart da paket almadığın sürece herhangi bir ücret ödemezssin.discovery de her zaman açıktır.

Astrosman

Astrosman

Üye
illan digiturk izleyecem diyorsan server kullan yakalanma ama yakalanırsan 5000 tl cezası varmış haberin olsun araştır internette şifre kırıcılar var 450 tl ye satılıyor yada karaköye git orda araştır orda bazı kişiler satıyor tabiki kaçak eh bu kadar yeter daha fazlası yasak

evet doğru diyorsunuz... İstanbula gidince karaköyde uğracagim....

alemci_09

alemci_09

Üye
kart paylasımı yapanlar var yani d smaqt + dijitürk + yabancı uydudaki nerdeyse tüm kanalları acıyolar evinde internet olması yeterli ;) sane .... markalı ciha zı satacaklar max 200 veya 300 tl arası evine anten kurcaklar bu yıllıkta net bilmiyorum 200 veya 300 tl oducen yillik ;)

gkey001

Üye
ne iş bu ya

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
2 gun once 80 tl ye 2008 aktıvasyonlu dsmart cıhazını sattım 20 kanal acık belgeseller falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt