haydaravısyon
Üye
-
Konu Sahibi
-
buradakiler utanmıyor şöyle bir tutup bunun bir küçüyü varmı diye soruyorlarYapılsa iyi olur. Daha Geçen arkadaşlarla konuşmuştuk ben bayan olsam onları alırken utanırım demiştim.
buradakiler utanmıyor şöyle bir tutup bunun bir küçüyü varmı diye soruyorlar
Bu gün pazara gittim sıcak tutması için yün içlik alayım dedim giyince ilk başlarda kaşındırıyor ama sonra baya sıcak tutuyor
neyse sonra bir yere sordum yün içlik var mı dediye varmış uygun ölçüde tezgahta ararken bayanın biri
gelip kendine iç çamaşırı baktı, bende o sıra rahat alış veriş yapa bilmesi için tezgahın diyer ucuna geçtim o yöne bakmamak
için özen gösteriyordum
Bu gün pazara gittim sıcak tutması için yün içlik alayım dedim giyince ilk başlarda kaşındırıyor ama sonra baya sıcak tutuyor
neyse sonra bir yere sordum yün içlik var mı dediye varmış uygun ölçüde tezgahta ararken bayanın biri
gelip kendine iç çamaşırı baktı, bende o sıra rahat alış veriş yapa bilmesi için tezgahın diyer ucuna geçtim o yöne bakmamak
için özen gösteriyordum
için özen gösteriyordum
hele mağazalarda mankenlere giydiriyorlar seksi çamaşırları onlar daha enteresan geliyor insana .d
bende bi mağaza da çalışıyordum bayan arkadaşlar yemekte olduğu zaman kasaya mecburen ben bakıyorum tabi o sıra da bu tür şeyler alıp kasaya gelenler var ben onlardan daha çok utanıyorum ama onlar nasıl olsa beni bi daha görmeyecek edasıyla alıp gittiği için bütün utançligi ben yaşıyordum kötü bi durum
için özen gösteriyordum
En eski yunan heykellerin çogunda çıplak erkek figuru yer alıyor.
hiç çıplak kadın tasfiri yapılmış heykel yok yunan mitolajısı mısırakadar dayanmakata. genel ahlak kültürü hep
kadınlar üzerinde gelişmiş
En eski yunan heykellerin çogunda çıplak erkek figuru yer alıyor.
hiç çıplak kadın tasfiri yapılmış heykel yok yunan mitolajısı mısırakadar dayanmakata. genel ahlak kültürü hep
kadınlar üzerinde gelişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?