İbrahimoviç: "F.Bahçe'ye yararlı olacağıma eminim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G_Unit

G_Unit

Üye
hot_iv3rson' Alıntı:
ronaldinho yaptığı açıklamada: "cihan haspolatlı küçüklüğümden beri örnek aldığım biridir,defansımın sağlam olduğunu bilmek bana güven vereceğinden galatasaray'a geliyorum.Ayrıca bu sene altın ayakkabıya aday Ayhan Akman'ın bu takımda yer alması da ayrı bir artı sebep" dedi..fakat özhan bey bu oyuncunun feeeer play çerçevesinde olmadığnı düşündüğünden "kendine başka klüp bulsun, cihan ve ayhan'ı oraya satacağıma söz veriyorum" diyerek transferi engelledi..taraftarlar bu durumdan dolayı özhan canaydın'a biraz daha bağlandılar...DHA(deniz haber ajansı) :):):)

:ehe::ehe:

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
sanada mi verdi adresini
vay adi herif banada bi tek sen varsin abi diyodu
hesabini sorarim ama...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Yokya vermedi kerata... :ehe: Ben de senin msnden giriyorum ara sıra... :kop:

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
:hayir::ah:

Caine

Caine

Üye
hala yorum yok :) :) :)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
soliyimde yarin siteye uye olup kendi agziyla beyan etsin :)

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
zlatan ibrahimovic sonunda kayıp ailesine kavuşuyor..üçüz olduğunu öğrendikten sonra kardeşlerini aramaya başlayan zlatan işe google'dan başladı ve azmin getirdiği başarıyla amacına ulaştı..beşiktaşlı ibrahim akın ve ibrahim toraman kardeşlerle üçüz olduğunu öğrenen zlatan, Hey Gidi Günler adlı programda katıldığı canlı telefon bağlantısıyla beşiktaş'a,yani yuvasına döneceğini söyledi..osman yağmurdereli'nin de gözyaşlarını tutamadığı bu olayın uzun süre gündemde kalacağı kesin.geçmiş olsun zlatan,hadi hayırlısı....DHA:p:p:p

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
fotomactir o fotomac :lol2:

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
yok abi dayım konuşmuş

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Zlatan på vei til Tyrkia
Tyrkiske aviser skriver mandag at Zlatan Ibrahimovic er på vei til å bli leid ut fra Juventus til Fenerbahçe.
Publisert: 24.07.2006 kl. 13:21
Endret: 24.07.2006 kl. 13:25

Ifølge Star Gazete vil det koste klubben rundt 20 millioner kroner per sesong.

Avisen som er en av landets mest ansette, skriver at den nyansatte brasilianske treneren, Zico, har stor sans for den kontroversielle svenske landslagsspilleren.

Fenerbahçe har kvittet seg med franskmannen Nicolas Anelka, og trenger sårt et stort navn og en stor spiller i forbindelse med klubbens 100-årsjubileum neste år.

Istanbul-klubben har vunnet serien hele 23 ganger, men ble nummer to bak byrivalen Galatasaray sist sesong.

Zlatan har i den siste tiden vært i bildet hos Inter i Serie A. Det regnes som sikkert at han forlater Juventus etter at klubben er blitt degradert som følge av kampfiksingsskandalen i Italia.

(©NTB

:blink:

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
ne demek abi bu

FanaTürk

FanaTürk

Üye
:bilmem: Demek ki dış basına kadar yansımış haber... :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt