İbrahimoviç: "F.Bahçe'ye yararlı olacağıma eminim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
İbrahimoviç: "F.Bahçe'ye yararlı olacağıma eminim"
"F.Bahçe'ye yararlı olacağıma eminim"

Juventus'un küme düşme tehlikesi karşısında kulüp arayışına giren Zlatan İbrahimoviç, Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi. Ünlü oyuncu, Juventus'un küme düşmesi durumunda kendisini gösterme fırsatı bulamayacağını belirterek, bir sezon Fenerbahçe'ye kiralanmasının kendisi için büyük fırsat olacağını söyledi.

İbrahimoviç, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe yönetimi beni bir yıllığına kiralamak istiyormuş. Juventus küme düşme tehlikesinde olduğu için, benim açımdan Fenerbahçe'de oynamak büyük bir fırsat olur. Ayrıca Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıl 100'üncü yılını kutlayacağını öğrendim. Bu vesile ile daha iyi futbol sergilemek isteyecektir. Ben Fenerbahçeye yararlı olacağıma eminim. Juventus ve Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanırsa, Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulübünde oynamaktan büyük gurur duyarım" dedi. İbrahimoviç'in, Fenerbehçe'ye kiralanması durumunda bir sezon için 60 milyon kron (1 milyon 200 bin YTL) alacağı bildirildi.

İbrahimoviç, fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun kendisini çok istediğini, futbol sanatını çok beğendiğini söyledi.

İbrahimoviç'in menajeri Mino Raiola, İbrahimovic'in mevcut şartlarla Juventus'da devam etmesinin mümkün olmadığını belirterek, "İbrahimovic, Juventus'da kalacaksa kesinlikle mevcut şartlarla olmaz. İbrahimovic'i ikna edebilmek için Juventus'un kesenin ağzını açması ve daha çok para teklif etmesi gerekir. Onun aldığı para, diğer yıldız oyunculardan daha düşük. İbrahimoviç durumundan memnun, ama şartlardan memnun değil. Şayet skandal olay yaşanmasıydı, 2010 yılına kadar anlaşma imzalayacaktı" diye konuştu. İsveç'in Sydsvenska gazetesi de İbrahimoviç'in Fenerbahçe'ye kiralanma şansının yüksek olduğuna dikkat çekerek, İsveçli oyuncunun Anelka'nın yerini alacağını yazdı.

Kaynak: DHA (fotomac degil yani ) :ah:

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
şaka bu beyler,DHA şu savaş günlerinde biz gs taraftarlarının biraz gülmesini istemiş...helal olsun çok düşünceli bi davranış

Caine

Caine

Üye
:) :) :) yorum yok :) :) :)

delimakina

Üye
manchester utd'den ayrılan c. ronaldo galatasaray kulübüne imzayı attı bile =))

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
ronaldinho yaptığı açıklamada: "cihan haspolatlı küçüklüğümden beri örnek aldığım biridir,defansımın sağlam olduğunu bilmek bana güven vereceğinden galatasaray'a geliyorum.Ayrıca bu sene altın ayakkabıya aday Ayhan Akman'ın bu takımda yer alması da ayrı bir artı sebep" dedi..fakat özhan bey bu oyuncunun feeeer play çerçevesinde olmadığnı düşündüğünden "kendine başka klüp bulsun, cihan ve ayhan'ı oraya satacağıma söz veriyorum" diyerek transferi engelledi..taraftarlar bu durumdan dolayı özhan canaydın'a biraz daha bağlandılar...DHA(deniz haber ajansı) :):):)

barabelli

barabelli

Üye
no commendddd

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
delimakina35' Alıntı:
manchester utd'den ayrılan c. ronaldo galatasaray kulübüne imzayı attı bile =))

Aaah Ah Hayallerim'den biri :bilmem:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
O adam kadar bencil futbolcu yok yahu... :blink: C. Ronaldo'dan bahsediyorum. :)

fbcagdas

fbcagdas

Üye
alırmı alır aziz baskan bu bellimi olur

Darkmayne

Darkmayne

Üye
FanaTürk' Alıntı:
O adam kadar bencil futbolcu yok yahu... :blink: C. Ronaldo'dan bahsediyorum. :)
Aynen katılıyorum ben böyle bir bencillik başka futbolcuda görmedim adam sanki tek başına oynuyor:biggrin:

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ibrahimoviç'in böyle bir açıklama yaptığını ben radyoda da dinledim kaynaklar 2 oldu :ehe:

Ama ben de pek inanmadım açıkçası...:huhu:

tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
alabiliriz ne de olsa bizde para var

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Parayla olacak işler değil bunlar... :) Kısmet... :bleh:

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
şu fenerliler harika adamlar yaw..madem paranız var,uefa'yı fln alın bari abicim..yoksa bu kupaları siz biraz zor alırsınız.alsanız da vermezler size:p

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
hot_iv3rson' Alıntı:
ronaldinho yaptığı açıklamada: "cihan haspolatlı küçüklüğümden beri örnek aldığım biridir,defansımın sağlam olduğunu bilmek bana güven vereceğinden galatasaray'a geliyorum.Ayrıca bu sene altın ayakkabıya aday Ayhan Akman'ın bu takımda yer alması da ayrı bir artı sebep" dedi..fakat özhan bey bu oyuncunun feeeer play çerçevesinde olmadığnı düşündüğünden "kendine başka klüp bulsun, cihan ve ayhan'ı oraya satacağıma söz veriyorum" diyerek transferi engelledi..taraftarlar bu durumdan dolayı özhan canaydın'a biraz daha bağlandılar...DHA(deniz haber ajansı) :):):)

hahaha koptum abi yaa helal olsun:ehe: :ehe: :ehe: :ehe: :ehe: :ehe:

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
to be continued...

d'alessandro

d'alessandro

Üye
bence bu adam iş yapar Türkiyede:)

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
tek kelime ::::::. yalan

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
bugun msn'de konustum zlatan'la yok abi yalan haber dedi :lo2:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ben de konuştum; gönlü Trabzon'daymış. :ehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt