İblacklist arıyorum yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

loveyou1289

Üye
    Konu Sahibi
İblacklist arıyorum yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar iblacklist programını arıyorum. li olacak. telefonum 3gs. 4.2.1 versiyonu. teşekkür ederim şimdiden

davudx

davudx

Üye
gir cydia'a ''Search'' bolumune yaz programin ismini, karsına program cıkacaktır...telefona kur gule gule kullan....

cixim_1905

cixim_1905

Üye
arkadaşın dedigin gibi yaparsan paralı indirmek zorunda kalırsın arkadaşım depolardan cydia.xsellize.com ekle o kaynaktan yuklersen crak li yani bedava ben de ordan indirdim şu an hiç bi sıkıntı yok tavsiye ederim saygılar...

davudx

davudx

Üye
arkadasın dedigi daha acıklayıcı olmus...
arkadaşın dedigin gibi yaparsan paralı indirmek zorunda kalırsın arkadaşım depolardan cydia.xsellize.com ekle o kaynaktan yuklersen crak li yani bedava ben de ordan indirdim şu an hiç bi sıkıntı yok tavsiye ederim saygılar...

atakax

atakax

Üye
hakan abinin source da var

moonnil

Üye
arkadaşım iphone 4 konusunda çok acemiyim;daha detaylı anlatır mısın?şu ücretsiz blacklist programını

Takipçi Satın Al

Üst Alt