İBB 1-3 Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
İBB 1-3 Galatasaray
Olimpiyat`ta Cimbom kasırgası!



Olimpiyat'ta 4 gol vardı!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasının açılış maçında lider Galatasaray, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 3-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 11. dakikada Umut Bulut, 43. dakikada Selçuk İnan ve 68. dakikada Zayatte'nin kendi kalesine attığı gol ile geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ise 61. dakikada Turgay ile bulduğu gol teselliden öteye gidemedi.

Bu sonucun ardından Galatasaray ligde puanını 21'e yükseltti. İstanbul BŞB. ise 11 puanda kaldı. Bir sonraki hafta Galatasaray Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda karşı karşıya gelirken İstanbul BŞB. ise Karabükspor deplasmanında üç puan arayacak.

TERİM KAZANAN 11'İ BOZMADI

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, son oynanan ve 3-0 kazanılan Kayserispor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmedi.

Sarı-kırmızılı teknik adam, Kayserispor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'i İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı değiştirmezken, kazanan kadroyu bozmamış oldu.

Galatasaray'da Cris ile Yekta Kurtuluş ilk 11'de yine yerlerini alırlarken, sakatlıkları düzelen Melo ve Semih Kaya ise yedek soyundu.

Öte yandan, savunmanın solundaki yerini Albert Riera'ya kaptıran Hakan Balta, bu karşılaşmada da yedekler arasında kendisine yer buldu.

MAÇ TEMPOLU BAŞLADI

Karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hızlı hücumlarla Galatasaray yarı sahasına geçmeye başladı. İlk dakikalarda başlayan İstanbul BŞB. ataklarına sarı kırmızılı takım aynı hızla cevap verince mücadele tempo kazandı.Galatasaray takımı özellikle kanat akınlarıyla rakip kaleye giderken İstanbul ekibi ise kontra ataklarla sarı kırmızılı takımın kalesinde gol aradı.

BURAK BIRAKTI, UMUT ATTI



İlk dakikalarda tempo kazanan karşılaşmada eşitliği bozan gol 11. dakikada Galatasaray'ın iki forvet oyuncusunun ortaklığında geldi.Savunma arkasına atılan topta Burak Yılmaz, tüm rakiplerinden kurtularak meşin yuvarlağa sahip oldu. Topla birlikte kaleci Eduardo'nun üzerine giden Burak, yanından gelen arkadaşı Umut Bulut'a pasını aktardı. Umut Bulut, Burak'ın pasını boş kaleye göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren isim oldu.

SELÇUK FARKI İKİYE ÇIKARDI

Galatasaray takımı golü bulduktan sonra oyunu istediği gibi şekillendirirken, rakip yarı alana da daha rahat çıkmaya başladı. Savunma oyuncularının geride beklemesiyle İstanbul BŞB takımı hızlı hücum yapmakta zorlanırken sarı kırmızılı takım farkı ikiye çıkaran golü buldu.

43. dakikada Selçuk'un orta alandan attığı pasla Burak Yılmaz, ceza sahası dışından kaleye sert bir şut çıkardı. Kaleci Eduardo topu güçlükle çelerken pozisyonu iyi takip eden Selçuk İnan, boşta kalan topu filelere gönderdi ve mücadele 2-0'a geldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 2-0'lık Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi.

TURGAY YAKALADI, AFFETMEDİ

Karşılaşmada ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Galatasaray, ikinci yarıya ilk yarıya oranla daha temposuz başladı. Uzun toplarla ileride Amrabat, Burak ve Umut'u topla buluşturmak isteyen sarı kırmızılı takım, savunmasında büyük bir boşluk verinde kalesinde golü gördü.

61. dakikada Efe'nin savunma arkasına attığı pasta Turgay Bahadır topla buluştu. Turgay, kaleci Muslera'nın üzerinden aşırttığı topu filelerle buluşturarak mücadelede skoru 2-1'e getirdi.

GALATASARAY'IN İMDADINA ZAYATTE YETİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray karşısında golü bulduktan sonra ataklarını hızlandırdı. Özellikle Webo'nun sarı-kırmızılı takımın savunmasına zor anlar yaşatması gözlerden kaçmazken İstanbul BŞB. olası bir gol yakalama şansını tepti.

Galatasaray ise rakibinin artan basıkısı karşısında savunma önlemleri aldığı dakikalarda çıkılan bir hızlı hücumda golü bularak yeniden iki farklı üstünlüğü eline geçirdi.

68. dakikada sol kanattan Emre Çolak'ın yaptığı ortaya İstanbul BŞB. savunmasında Zayatte kafasını uzattı. Gineli oyuncunun kafa vuruşunda top kaleci Eduardo'yu yanıltarak kaleye yöneldi ve meşin yuvarlak filelerle buluştu. 3-1Kalan dakikalarda Galatasaray takımı oyunu istediği gibi şekillendirerek İBB ataklarını başarıyla göğüsledi ve skoru koruyarak mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Sporbucks
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
üç puan güzellll
 
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Melo yok,kazanıyoruz.Fazla yormadan kazandık.Darısı Cluj'a inşallah.
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Şeytanın bacağını kırdık sanırım. Bakalım önümüzdeki maçlarda ne olacak.
 
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu takımı çok seviyorum yaaa :D :D :D :D :D Liderlik ruhunda var GALATASARAY :D :D :D
 
arslansem

arslansem

Üye
Her şeyden önemlisi Avrupa maçı öncesi böylesi belalı bir takımdan 3 puan almak mükemmel ötesidir. :)
Fatih Terim'in oyun standardı bellidir.Geriye yaslanmaz hücumu düşünür saha mekan fark etmeden saldırır.Bu strateji geçen yıl olağanüstü işledi ve sonucunda çok haklı bir şampiyonluk elde ettik.Bu sene ise Gsaray hem çok pozisyon veriyor hem de çok atıyor.Daha doğrusu yediğinden fazlasını atabiliyorsa kazanıyor.11 maçta 15 gol yiyen takım buna cevap verebildiği takdirde yoluna devam edecektir :)
Sıra şimdi Avrupa'da yolumuzu belli etmeye...
 
paradox07

paradox07

Üye
Buradan takımımızı tebrik ediyorum :alkis
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Belediye nin defası futbol zayette ...!
Galatasaraylı hüseyin göcek, 5 dakika da dany i kırmızı kartla atamayarak zaten Galatasaray in maçı almasını tescillenmişti ...
 
CABBAR

CABBAR

Üye
Anti-gs gelmiş :) diablos bi kere tebrik et be :) neyse 3 puan bizim gerisi yalan
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Anti gs ile alakası yok . Tebrik etmesini de biliyorum eleştirmesini de ...
Bilen bilir objektif biri olduğumu ...

O pozisyonu izlersen, gördüysen , ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın O pozisyon da dany in webo ya müdahelesi var ... Adam karşı karşıya kendini yere atmaz ...

Hakem yönetimiyle bu maçı asla kaldıramadı ...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şunu da belirteyim, Belediye futbolcu zayette, selçuk a girdiği pozisyonda kırmızı kart görmeliydi .
 
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Rıdvan Dilmen Bile Pozisyonu Görür Görmez Penaltı Dedim. Ama Tekrar Tekrar İzledikten Sonra Webo'nun Kendini Attığı Apaçık Ortada O Dokunuşla Kimse Yere Düşmez Diyor.

Zaten Hafif Bir Elle Göğsüne Hareket Var Ama Webo Sanki Ayağına Tekme Yemiş Gibi Kendini Yere Attı.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yahu düşer ya da düşmez . Adamın bir teması var neticede bu bir gerçek.. O bölge de adam karşı karşıya neden kendini yere atar ...
Bu pozisyon da burak ve umut olsa asla kırmızı demem . Çünkü adamlarin kendini yere bırakmada üstlerine yok ...


Ben pozisyonun kırmızı olduğunu düşünüyorum .
Bu benim yorumum ...
 
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
O Zaman Her Kornerde Penaltı Çalınmalı. Nitekim Herkes Temas Halinde...
 
benighted

benighted

Üye
bu pozisyona tarafsiz yaklasmak isteniliyorsa Burak in BJK macindaki pozisyonuyla karsilastirilmali orada GS li arkadaslar ne kadar penalti oldugunu savunabildiyse buradada bunun faul olmadigi savunmamalari gerekir bence
 
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi


Son adam ile korner pozisyonları bir mi?

Peki Hafif Bir Temas İle Çekip Yere Düşürmek Birmi?


- - - Eklendi - - -

bu pozisyona tarafsiz yaklasmak isteniliyorsa Burak in BJK macindaki pozisyonuyla karsilastirilmali orada GS li arkadaslar ne kadar penalti oldugunu savunabildiyse buradada bunun faul olmadigi savunmamalari gerekir bence

Bak Güzel Söyledin, Ben O Pozisyonun Penaltı Olmadığını Söylemiştim. Ama Temas Vardı, Ve Aynı Ali O Zaman ki Pozisyonda Penaltı Değil Demişti Temas Olmasına Rağmen. Şimdiki Pozisyonda Temas Var ve Ali Bu Pozisyona Penaltı Diyor. Eee Ondada Temas Vardı Neden Ona Penaltı Demiyordun? Bu İki Örnek Ali nin Ne Denli Taraflı Yaklaştığını Gösterir:)
 
benighted

benighted

Üye
eski aranizda gecen tartismalari bilmiyorum ancak o pozidyon icin kim ne dusunuyorsa bu pozisyon icin de oyle dusunmeli faulmu degilmi diye eger Burak in pozisyonu faulsa bu da faul ancak Burak in pozisyonu bence iceride degildi arti bunda bir de son adam muhabbeti de var yani cok farkli pozisyonlar aslinda sadece faul mu degil mi o konuda qynilar.
 
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
eski aranizda gecen tartismalari bilmiyorum ancak o pozidyon icin kim ne dusunuyorsa bu pozisyon icin de oyle dusunmeli faulmu degilmi diye eger Burak in pozisyonu faulsa bu da faul ancak Burak in pozisyonu bence iceride degildi arti bunda bir de son adam muhabbeti de var yani cok farkli pozisyonlar aslinda sadece faul mu degil mi o konuda qynilar.

Bu Benim O Zamanki Yorumum;



Ani Atakta Toramanın Yapmış Olduğu Faulu Emre Yapmış Gibi Göstermesi Hakemin Kör Olduğunu Gösterir.

Penaltı Değildi, Burak Kendini Yere Attı. Pozisyonla Hakemin Arasında 3 Metre Vardı Hakemin Gözü Önününde Olanı Görmeyip 25-30 Metre Uzaklıktaki Yardımcının Sözüyle Penaltıyı Çalması İnanılmaz Bir Hataydı.

Maça Genel Olarak Baktığımızda Seyir Zevki Yüksek Bol Gollü Güzel Bir Maç Olarak Nitelendirebiliriz.

Genel Olarak Maçın Hakkı Beraberlikti...

Bir Galatasaraylı Olarak Beşiktaşın Bu Kısıtlı Kadrosuyla Oynadıkları Bu Güzel Oyun İçin ve Maçı Önde Olduklarında Çirkinleştirmediklerinden Dolayı Tebrik Ederim:)

Beşiktaş Eğer Elindeki Fernandes Gibi Bir Hazineyi Fenerbahçe veya Başka Bir Kulübe Satarsa Bu Takıma Yazık Olur ve İlk 5'e Zor Girer...

Kariyeri Boyunca Galatasaray'ı Yenemeyen Samet Aybaba'yı Takımına Oynattığı Cesur Futbol Nedeniyle ve Gençlere Tanıdığı Fırsat Nedeniyle Tebrik Ederim:)

Mustafa Pektemek'in Umarım Bişeyi Yoktur, Geçmiş Olsun:(

Sonuçta Türkiye'de Forvet Mevkiinde Kaliteli Futbolcular Son Dönemde Kolay Kolay Yetişmiyor.

Takımımız Galatasaray'a Gelecek Olursak;

Muslera: Yediği Gollerde Fazla Hatası Yoktu. Hala Güven Veriyor.

Hakan Balta: Yaptığı Hataların Haddi Hesabı Yoktu. Vasattı... Acil Toparlanmalı...

Ebue: Kendini Fazla Gösteremedi. İleri Çıkışlarda Geri Dönerken Sıkıntı Yaşıyor. Toparlanmalı.

Ujfalusi: Emniyet Sipobu Görevini Yerine Getiriyor, Ama Semih'in Kulağını Çekmeli...

Semih Kaya: Vasattı, Bariz Hataları Vardı. 2 inci Golde Hatası çoktu.

Hamit: Vasattı. Dayanıklı Değildi İkili Mücadelerde Kendini Yere Atıyor... Umarım Fiyasko Çıkmaz.

Emre: Elinden Geleni Yaptı.

Selçuk&Melo: Rakip Markajı Yüzünden Fazla Kendini Gösteremedi Selçuk. İlk 30 Dakikada Selçukla Uyumlu Olan Melo Kendi Kalesine Attığı Golün Moral Bozukluğuyla Yavaş Yavaş Oyundan Düştü.

Elmander: İlk Yarıda Rap Takımı Çok Yıprattı Koştu Pres Yaptı Birde Gol Attı:) İkinci Yarı Oyundan Düştü.

Umut: Sahanın En İyilerindendi. 90 Dakika Bizmez Tükenmez Enerjisiyle Hep Gol Aradı ve Golünüde Attı. Defansa Yardım Etmeside Artılarındandı.

Kısaca Alınan Beraberliğe Rağmen Nedense Hiç Üzülmedim. Bir Kaç Bocalayan Futbolcu Olabilir Ama Ben Oynanan Futboldan Şimdilik Memnunum:)

Buda Konunun ve Mesajın Linki;

http://www.maxicep.com/galatasaray/besiktas-galatasaray-mac-sonu-3-687609.html#post5182093
 
benighted

benighted

Üye
Dostum kişisel anlama yorumlarına baktığımda tarafsız olduğun açıkca belli zaten ben sadece iki pozisyonun çok benzer olduğunu eğer hakem kararları bir istikrar gerektiriyorsa bu pozisyonun da hakem tarafından böyle es geçilmesi tartışılması çok normal.umarım bu hatalar daha fazla devam etmez de bizimde bunları tartışmmamıza bile gerek kalmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt