Beşiktaş-Galatasaray Maç Sonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
Hakemin verdigi penaltiya ne diyeceksin ?? Burak cok iyi oyuncu valla

Mac 3-3 ama galatasaray 4 gol atti mac berabere bitti ateistler bunuda aciklayin :ehe

Daha önce Hilbert'in pozisyonunda penaltı vermeme kararı ne kadar doğruysa Burak'ın pozisyonunda verdiği penaltı kararı da bir o kadar doğrudur. :oke:

jackalmami

jackalmami

Üye
samet aybaba olduğundan dolayı yenilseydikte üzülmezdim.

hidayet02

hidayet02

Üye
Ani Atakta Toramanın Yapmış Olduğu Faulu Emre Yapmış Gibi Göstermesi Hakemin Kör Olduğunu Gösterir.

Penaltı Değildi, Burak Kendini Yere Attı. Pozisyonla Hakemin Arasında 3 Metre Vardı Hakemin Gözü Önününde Olanı Görmeyip 25-30 Metre Uzaklıktaki Yardımcının Sözüyle Penaltıyı Çalması İnanılmaz Bir Hataydı.

Maça Genel Olarak Baktığımızda Seyir Zevki Yüksek Bol Gollü Güzel Bir Maç Olarak Nitelendirebiliriz.

Genel Olarak Maçın Hakkı Beraberlikti...

Bir Galatasaraylı Olarak Beşiktaşın Bu Kısıtlı Kadrosuyla Oynadıkları Bu Güzel Oyun İçin ve Maçı Önde Olduklarında Çirkinleştirmediklerinden Dolayı Tebrik Ederim:)

Beşiktaş Eğer Elindeki Fernandes Gibi Bir Hazineyi Fenerbahçe veya Başka Bir Kulübe Satarsa Bu Takıma Yazık Olur ve İlk 5'e Zor Girer...

Kariyeri Boyunca Galatasaray'ı Yenemeyen Samet Aybaba'yı Takımına Oynattığı Cesur Futbol Nedeniyle ve Gençlere Tanıdığı Fırsat Nedeniyle Tebrik Ederim:)

Mustafa Pektemek'in Umarım Bişeyi Yoktur, Geçmiş Olsun:(
Sonuçta Türkiye'de Forvet Mevkiinde Kaliteli Futbolcular Son Dönemde Kolay Kolay Yetişmiyor.

Takımımız Galatasaray'a Gelecek Olursak;

Muslera: Yediği Gollerde Fazla Hatası Yoktu. Hala Güven Veriyor.

Hakan Balta: Yaptığı Hataların Haddi Hesabı Yoktu. Vasattı... Acil Toparlanmalı...

Ebue: Kendini Fazla Gösteremedi. İleri Çıkışlarda Geri Dönerken Sıkıntı Yaşıyor. Toparlanmalı.

Ujfalusi: Emniyet Sipobu Görevini Yerine Getiriyor, Ama Semih'in Kulağını Çekmeli...

Semih Kaya: Vasattı, Bariz Hataları Vardı. 2 inci Golde Hatası çoktu.

Hamit: Vasattı. Dayanıklı Değildi İkili Mücadelerde Kendini Yere Atıyor... Umarım Fiyasko Çıkmaz.

Emre: Elinden Geleni Yaptı.

Selçuk&Melo: Rakip Markajı Yüzünden Fazla Kendini Gösteremedi Selçuk. İlk 30 Dakikada Selçukla Uyumlu Olan Melo Kendi Kalesine Attığı Golün Moral Bozukluğuyla Yavaş Yavaş Oyundan Düştü.

Elmander: İlk Yarıda Rap Takımı Çok Yıprattı Koştu Pres Yaptı Birde Gol Attı:) İkinci Yarı Oyundan Düştü.

Umut: Sahanın En İyilerindendi. 90 Dakika Bizmez Tükenmez Enerjisiyle Hep Gol Aradı ve Golünüde Attı. Defansa Yardım Etmeside Artılarındandı.

Kısaca Alınan Beraberliğe Rağmen Nedense Hiç Üzülmedim. Bir Kaç Bocalayan Futbolcu Olabilir Ama Ben Oynanan Futboldan Şimdilik Memnunum:)

haltie

haltie

Üye
her sene ilk derbilerde beşiktaşa karşı haksızlık yapılır hem fener hem gsye karşı geçen yıl ondan önceki yıl forumda yine yazdık bunu böyle deja vu yaşıyorum yani şaşırtmadı beni,göz göre göre hak yeniyor çok yazık.

birde maç öncesi galatasaraylılar farklı rahat kazanırız tavırları sergiledilr,ama transferle maç kazanılmıyor öyle olsa iki yıl namağlup şampiyon olurduk;)

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
her sene ilk derbilerde beşiktaşa karşı haksızlık yapılır hem fener hem gsye karşı geçen yıl ondan önceki yıl forumda yine yazdık bunu böyle deja vu yaşıyorum yani şaşırtmadı beni,göz göre göre hak yeniyor çok yazık.

birde maç öncesi galatasaraylılar farklı rahat kazanırız tavırları sergiledilr,ama transferle maç kazanılmıyor öyle olsa iki yıl namağlup şampiyon olurduk;)
Haklısın kardes bizim hep hakkımızı yiyorlar besiktas bütcesi olmadanda koyar bu hep böyledir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...