aga ben dede aynı sorun oldu şöyle bi olay var galiba garantiye gittimi o azami tamir süresini donduruyorlar bir de işgünü meselesi var sen teli aldığın yere git başka kimseye değil ilkten kibarca anlat paranı iste sonra baktın olacak gibi değil biraz tehdit felan et yalnızda gitme 2-3 adamla git bağırın çağırın şikayetçiyim diyin bu arada teknik servis raporunu oku ekranda ve arka tarafta çizikler var yani kullnılmış raporu verilmesse senin için çok iyi olur
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada fatura iadesi değil de telini yüksek seviye kartal a gönder orda swap denilen anakart değiştrme işini yapıyorlar batarya ve kabı hariç telefonu dğeiştiriyorlar yani hangi ilde oturuyorsan bilmiyorum ama istanbuldaysan kartal kurumsal a git ordanda finlandiyaya yolluyolar galiba 30 gün felna bekliyosun yesyeni geliyo bu işlemin adıda swap engine deniliyor.
Beni telin radyo çalışmıyordu gittim izmite verdim yapamöadı dedi kartal a gidece oda yapamadı bu sefer avrupaya gitti orda telin anakartını değiştrimişler telin geldiğinde imei no su değişikti ve de turkcell kaçak telefon olarakgördü yurt dışından geldiği için sonra gittin teli faturasıyla açtırttık şu an sorunsuz çalışıyor