Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
Aziz04

Aziz04

Üye
aziz kardeşim app ve prive app içindekileri qs içidekilerle değiştirdim başka bişey yapmam gerek mi
sadece söylediğim dosyaları değiştirdin değil mi? cevap evet ise. şimdi romu tekrar kur
Diğerlerine karışma şimdilik zamanla onlarada karışırsın

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
evet yaptım tm kardeşim yüklüyürom bakalım ama 1 dk qs yükleme ekranı çıkıtı orjinal halşindeki gibi napayım şimdi

Aziz04

Aziz04

Üye
Aroma aynı eskiden yaptığın seçinleri yaparak kurulum yap

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hm yaptım ama açıldı ama aziz kardeşim bir çok hata aldım klavye hatası kişiler hatası falan neyse ben yapamıcam anlaşılan :)

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Blekotaya göre çok çok iyi bi rom bence boeffla ayarları falan yapmadım ram 450-550 arası geziyor aşırı bi şarj tüketimi de yok denemenizi tavsiye ederim bugün denediğim 2.rom oldu bunda kalmayı düşünüyorum
Paylaşım için teşekkürler :)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Blekotaya göre çok çok iyi bi rom bence boeffla ayarları falan yapmadım ram 450-550 arası geziyor aşırı bi şarj tüketimi de yok denemenizi tavsiye ederim bugün denediğim 2.rom oldu bunda kalmayı düşünüyorum
Nl1 mi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ezezel

ezezel

Üye
ram optimizasyonu çok güzel yapılmış bu romun herkese tavsiye ederim hiçbir şekilde kasma donma olmadı gerçi henüz 2 gündür kullanıyorum:) arama yaptıktan sonra incallui açık kalıyor bunun için yapılabilecek herhangi birşey yok mu?

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sensation rom v8 çıktı. qs final rom NL1 base alındı. muhteşem bir şeye benziyor :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
ram optimizasyonu çok güzel yapılmış bu romun herkese tavsiye ederim hiçbir şekilde kasma donma olmadı gerçi henüz 2 gündür kullanıyorum:) arama yaptıktan sonra incallui açık kalıyor bunun için yapılabilecek herhangi birşey yok mu?
var
Aşağıdaki apk dosyasını root explorer ile sistem/app içine atıp permissionlarını r-w. r-r yap cihazı yeniden başlat

Son düzenleme:
ezezel

ezezel

Üye
var
Aşağıdaki apk dosyasını root explorer ile sistem/app içine atıp permissionlarını r-w. r-r yap cihazı yeniden başlat
Aziz hocam seclauncher3.apk ve son verdiğin apk dosyasını indirdim root explorerla system/app içine attım izinleri r_w-r-r yaptım yeniden başlattım ama ne touchwiz 5x5 oldu ne de incallui gitti. Nerde yanlış yaptım acaba?

Aziz04

Aziz04

Üye
Aziz hocam seclauncher3.apk ve son verdiğin apk dosyasını indirdim root explorerla system/app içine attım izinleri r_w-r-r yaptım yeniden başlattım ama ne touchwiz 5x5 oldu ne de incallui gitti. Nerde yanlış yaptım acaba?
seclauncher3 apk dosyasını sistem/priv app içine atacaksın hocam

ciwano0114

Üye
Megawipe disinda wipe ye gerek varmi?
Eski romu temizlemek icin clean to instal falan?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
seclauncher3 apk dosyasını sistem/priv app içine atacaksın hocam
aziz kardeşim bu qs romunda 4.3 te olan sorun müzik çalar takılmalrı yaşamaktayım bunun bir çözümü yokmu

Aziz04

Aziz04

Üye
Son düzenleme:
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Çözümü işte bu linkteki dosyayı indirin ve cwm'den flashlayın :)
valla mı aziz kardeşim bir türlü çözememiştim bu sorunu sen nasıl çözdün allah razı olsun :D
aziz kardeşim link bozuk sanırım

Aziz04

Aziz04

Üye
Bu arada bir çok geliştirici bu nl1 rom üzerinde çalışıyor size tavsiyem bu romu uzun zaman kullanmaya bakın.
çünkü çok stabil kasmayan ve şarjı iyi giden bir rom
Ben üzerinde biraz çalıştım ve dosya boyutunu 780 mb düşürdüm gereksiz şeyleri sildim
Şimdi dahada stabil oldu :)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Bu arada bir çok geliştirici bu nl1 rom üzerinde çalışıyor size tavsiyem bu romu uzun zaman kullanmaya bakın.
çünkü çok stabil kasmayan ve şarjı iyi giden bir rom
Ben üzerinde biraz çalıştım ve dosya boyutunu 780 mb düşürdüm gereksiz şeyleri sildim
Şimdi dahada stabil oldu :)
paylaşabilir misin link ?

Üst Alt