meyrock
Üye
Kernel silici zip var onu indir. linki= [Dırek dönsem olur mu? Wipeye falan gerek var mı? Silinmesin herseyimdirek recoveryden flaslayım mı?
Ben de 36 saat olunca takilmalar ve ram 700 e dayaniyor,anlamadim gitti,acaba nedenben telefona 161 saattir reset atmamisim ram durumu 620de. sorun kernelde değil.
greenify kullan kardeşim uyg. uyutunca ramdan kısar.Ben de 36 saat olunca takilmalar ve ram 700 e dayaniyor,anlamadim gitti,acaba neden
Neler yapmadimki,grenefy nin parali surumunu bile aldim bir zaman ama derdime derman olmadi,su an kullanmiyorum greenify igreenify kullan kardeşim uyg. uyutunca ramdan kısar.
Haa bak ben cok yogun ve aktif kullanirim,telefonu yoğun kullanirsan bi süre sonra ram dolmaya başlıyor.
ben pek oynamadigimdan reset de atmiyorum
sen 24 saatte bir reset at
Hiç kullanmayıp greenify ile uyutma yapmama rağmen ram 700 ü geçtiği oldu. Şu sıralar 3 gündür telefon açık ve facebook chrome tapatalk twitter youtube oyunlar vs surekli kullanıyorum hala 500-590 arası geziniyor.telefonu yoğun kullanirsan bi süre sonra ram dolmaya başlıyor.
ben pek oynamadigimdan reset de atmiyorum
sen 24 saatte bir reset at
Hangi kerneli kullaniyodunuz acabaHiç kullanmayıp greenify ile uyutma yapmama rağmen ram 700 ü geçtiği oldu. Şu sıralar 3 gündür telefon açık ve facebook chrome tapatalk twitter youtube oyunlar vs surekli kullanıyorum hala 500-590 arası geziniyor.
Çünkü kerneli değiştirdim
Tabi yine greenify ile beraber
6.4 , 6.5 ve 6.6 kullandım.hepsi de iyi ama benim telefonum için en çok verimi 6.4 ve 6.5 de aldım.Hangi kerneli kullaniyodunuz acaba
Kendi yorumunun bir üstündeki yorumumu okuyup anladıysan zaten kendi kişisel izlenimimden bahsetmiş olduğumu anlamış olacaksınYaptiginiz yorumlar kisiseldir. Herkeste ayni sonuc olacak diye bir sey yok kesin yargiya varmayin
Müzik takılmalari bir çok nedenden olabilir. Mesela temiz kurulum yapmamaktan. Mesela iki müzik çalar varsa. ( genelde google muzik programi sorun yaratmıştı bende. Onu devredisi birakmistim düzelmisti ) mesela hafiza kartı eski ve problemli ise yada telefonun hafiza kartini okumakta stabillik yoksa ( tabii müziklerin hafıza kartinda ise )...Arkadaşlar bu rom için bloffla kernel ayarları varmı atarmısınız bi varsa? Ram kullanimım 500 olmasına rağmen muzik acikken tuşları kapattığımda donarak çalıyor bazen kasılmalar oluyor ayarla düzelir mi? 6.5 kullanıyorum.
Hafiza kartini yeni aldım toshiba class10 16 gbMüzik takılmalari bir çok nedenden olabilir. Mesela temiz kurulum yapmamaktan. Mesela iki müzik çalar varsa. ( genelde google muzik programi sorun yaratmıştı bende. Onu devredisi birakmistim düzelmisti ) mesela hafiza kartı eski ve problemli ise yada telefonun hafiza kartini okumakta stabillik yoksa ( tabii müziklerin hafıza kartinda ise )...
.
.
Müzikler hafiza kartinda ise . Bir telefon hafızasına atıp öyle dinler misin. ilk bu şekilde başla. Belki sorun bundandir...
[COLOR=rgb(255' Alıntı:EĞER HAT SORUNU YAŞARSANIZ MODEM DOSYASINI KERNEL DOSYASINI YÜKLEDİĞİNİZ GİBİ YÜKLEYİN.[/COLOR]
KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM:
ÖNCE KERNEL DOSYASINI PHİLZ TOUCH RECOVERY'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN
KERNEL:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EĞER SORUN DÜZELMEZSE MODEM DOSYASINI CWM'DEN TELEFONA FLASHLAYIN
MODEM:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SORULARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDE SORABİLİRSİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?