Aziz04 Üye onurcngzhn34' Alıntı: soracağına denesene arkadaşım attığın mesajlara baktimda çoğu konuya rom nasıl v.b sorular sormuşsun. Genişletmek için tıkla ...
onurcngzhn34' Alıntı: soracağına denesene arkadaşım attığın mesajlara baktimda çoğu konuya rom nasıl v.b sorular sormuşsun. Genişletmek için tıkla ...
bedrama Üye Bu Romda kapaliyken şarj mümkün mü. Birde daha öncede sordum arkadaşlar kurarken herseyi işaretlersem şebeke gidiyor.duzeltmek mümkün mü
Bu Romda kapaliyken şarj mümkün mü. Birde daha öncede sordum arkadaşlar kurarken herseyi işaretlersem şebeke gidiyor.duzeltmek mümkün mü
serdar431 Üye bedrama' Alıntı: Bu Romda kapaliyken şarj mümkün mü. Birde daha öncede sordum arkadaşlar kurarken herseyi işaretlersem şebeke gidiyor.duzeltmek mümkün mü Genişletmek için tıkla ... boeffla kerneli isaretlersen gitmez
bedrama' Alıntı: Bu Romda kapaliyken şarj mümkün mü. Birde daha öncede sordum arkadaşlar kurarken herseyi işaretlersem şebeke gidiyor.duzeltmek mümkün mü Genişletmek için tıkla ... boeffla kerneli isaretlersen gitmez
uzman47 Üye @aziz04 hocam tapatalktan goruntu atmak istedigimde gecerli yetkiniz yok uyarisi veriyor ne yapmam gerekiyor
@aziz04 hocam tapatalktan goruntu atmak istedigimde gecerli yetkiniz yok uyarisi veriyor ne yapmam gerekiyor
funny_halil Üye @aziz04 hocam cvp vermiyorsunuz sorularıma ama yine de soruyorum 1. 2 günlük rom ne oldu artık gün versen 2. nl 750 mb romda Incallui hatası düzeltildi mi ?
@aziz04 hocam cvp vermiyorsunuz sorularıma ama yine de soruyorum 1. 2 günlük rom ne oldu artık gün versen 2. nl 750 mb romda Incallui hatası düzeltildi mi ?
revolt25 Üye Final sürümünü yükledim, gayet stabil ve hızlı yarım saatlik gözlemim ile şuanlık hata yok, teşekkürler arkadaşlar.
Final sürümünü yükledim, gayet stabil ve hızlı yarım saatlik gözlemim ile şuanlık hata yok, teşekkürler arkadaşlar.
serdar431 Üye gfbli_erdi' Alıntı: philz touch 6.07 de megawipe hata veriyor sebebi ne olabilir 6.48 te hata vermiyor Genişletmek için tıkla ... eski versiyon oldugu icin
gfbli_erdi' Alıntı: philz touch 6.07 de megawipe hata veriyor sebebi ne olabilir 6.48 te hata vermiyor Genişletmek için tıkla ... eski versiyon oldugu icin
gfbli_erdi Üye serdar431' Alıntı: eski versiyon oldugu icin Genişletmek için tıkla ... Megawipe mi philz touch mı megawipe yeni sürüm varsa link verir misin
serdar431' Alıntı: eski versiyon oldugu icin Genişletmek için tıkla ... Megawipe mi philz touch mı megawipe yeni sürüm varsa link verir misin
serdar431 Üye gfbli_erdi' Alıntı: Megawipe mi philz touch mı megawipe yeni sürüm varsa link verir misin Genişletmek için tıkla ... philz touch 6.07 de hata veriyor demissin ona dedim eski versiyon oldufu icin diye
gfbli_erdi' Alıntı: Megawipe mi philz touch mı megawipe yeni sürüm varsa link verir misin Genişletmek için tıkla ... philz touch 6.07 de hata veriyor demissin ona dedim eski versiyon oldufu icin diye
ferhat1905123 Üye onurcngzhn34' Alıntı: ilk defa bu değeri gördüm Genişletmek için tıkla ... NL1 demi kardeş
ferhat1905123 Üye onurcngzhn34' Alıntı: Evet kardeş Genişletmek için tıkla ... peki nasıl şarj olarak iyimi
serdar431 Üye qNc_wRT' Alıntı: Ultra power saving flashlayabilir miyim bu roma Genişletmek için tıkla ... var zaten bu romda
qNc_wRT' Alıntı: Ultra power saving flashlayabilir miyim bu roma Genişletmek için tıkla ... var zaten bu romda