Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

uzman47

uzman47

Üye
Boeffla Kernel kurun 7.2 Daha sonra
Boeffla config kurup gerekli ayarları yapın.
Grenify ile arka planda çalışan uygulamaları uyutun ve romda gereksiz bir sürü uygulama ve widget var
Onlarıda root explorer ile kaldırıp keyfini çıkarın.
Bende mobil veri gün boyu açık ve saatlerce görüşme yapıyorum ayrıca günlük ortalama 500 msj yazıyorum
Ekran kısık bunlara rağmen günü rahat çıkarıyorum %80 şarj ile..!
Aziz usta nasil kaldiracagiz bu root explorer de uygulamalari aciklarmisin ben yapamadim bir turlu.

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Boeffla Kernel kurun 7.2 Daha sonra
Boeffla config kurup gerekli ayarları yapın.
Grenify ile arka planda çalışan uygulamaları uyutun ve romda gereksiz bir sürü uygulama ve widget var
Onlarıda root explorer ile kaldırıp keyfini çıkarın.
Bende mobil veri gün boyu açık ve saatlerce görüşme yapıyorum ayrıca günlük ortalama 500 msj yazıyorum
Ekran kısık bunlara rağmen günü rahat çıkarıyorum %80 şarj ile..!
Aziz kardeşim cidden romda çok fazla gereksiz ve kalabalık uygulamalar mevcut root explorer ile sanırım kök dosyalardan bahsediyorsun hangilerini kaldırmalı bunun listesi var mı misal titanium backuptan kaldırıyorum s voice oradan kaldırdım,misal liste yapsak hangilerini kaldırmak lazım sonra yanlışlıkla sistem dosyasını kaldırıpda başa bela almayalım

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Arkadaslar bu roma fm radio yüklenmesi mümkün mü apk veya Flash dosyası paylaşır mısınız nasıl olacaksa işte ona göre

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu roma fm radio yüklenmesi mümkün mü apk veya Flash dosyası paylaşır mısınız nasıl olacaksa işte ona göre
Bir iki radyo uygulaması var fakat hiçbiri çalışmadı farklı bir şey bulursam burda paylaşırım

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Aziz kardeşim cidden romda çok fazla gereksiz ve kalabalık uygulamalar mevcut root explorer ile sanırım kök dosyalardan bahsediyorsun hangilerini kaldırmalı bunun listesi var mı misal titanium backuptan kaldırıyorum s voice oradan kaldırdım,misal liste yapsak hangilerini kaldırmak lazım sonra yanlışlıkla sistem dosyasını kaldırıpda başa bela almayalım
Ben rom dosyasını indirdikten sonra winrar yardımıyla açıp gereksiz uygulamaları silmiştim. Haliyle şuan baktığımda orjinal rom dosyasında tam olarak hangi uygulamalar var bilemiyorum. Tabi bunları silmek biraz keyfi isteğe bağlı belki benim sildiklerimi sizler kullanmak istersiniz. Root explorer ile silin dememdeki amaç romun sizde kurulu olmasıdır. Ama daha kurulum yapmadan winrar yardımıyla silebilirsiniz.
Edit: Ben başta rom dosyasındaki modem olmak üzere bir sürü uygulama sildim ve şuan baktığımda rom dosyasının boyutu 980 mb...
Root explorer ile, sistem app/priv app/data klasörlerinden gereksiz uygulamaları kalıcı olarak kaldırabilirsin.
Tavsiyem s finder'ide kaldırın
@uzman47

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve morki05
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız aziz hocam ama şöyle bir durum var rom içersinde gereksiz uygulama silmek için biraz tecrübe gerek farklı ve yanlış bir uygulama olursa sıkıntı yaşanabilir
Not ; Hatırlatayım dedim ; )

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Haklısınız aziz hocam ama şöyle bir durum var rom içersinde gereksiz uygulama silmek için biraz tecrübe gerek farklı ve yanlış bir uygulama olursa sıkıntı yaşanabilir
Deneme yanılma payı :)
Ama root explorer ile sistem app içine girdildiğinde zaten uygulama resimleri çıkıyor ordan bakarak silersiniz

• Beğen
Tepkiler: morki05

esoni

Üye
BeyLer Bu Romdan Sıkıl dım önerebileceğiniz Fix Problemsiz Rom Varmı ??
aziz04 önerdiğin rom varmı ?? s3 I9300
??? Cevap Lütfenn :D
Bloketa not4 rom mu yoksa bumu lütfen yardımcı olun

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Evet kesinlikle ustalık işi ben bir ara yanlış dosyadan dolayı brick yaptım telefonu onun için bu romu kullanan tecrübeli bir arkadaş bunu açıklasa iyi olur. Bunu da en iyi yapabilecek kişi de bence sizsiniz malum romu beğenmiş olacaksınız ki paylaşıp bizlerin hizmetine sundunuz, tabiki biraz zor olacak ama memnun oluruz hani

Aziz04

Aziz04

Üye
BeyLer Bu Romdan Sıkıl dım önerebileceğiniz Fix Problemsiz Rom Varmı ??
aziz04 önerdiğin rom varmı ?? s3 I9300
??? Cevap Lütfenn :D
Bloketa not4 rom mu yoksa bumu lütfen yardımcı olun
Kardeş şuan için kullanılması en uygun rom budur.
Bu benim şahsi fikrimdir ancak daha öncede belirttiğim gibi romda silinmesi gereken birçok ıvır zıvır var onları silince rom bi başka oluyor..!

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve morki05
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Evet kesinlikle ustalık işi ben bir ara yanlış dosyadan dolayı brick yaptım telefonu onun için bu romu kullanan tecrübeli bir arkadaş bunu açıklasa iyi olur. Bunu da en iyi yapabilecek kişi de bence sizsiniz malum romu beğenmiş olacaksınız ki paylaşıp bizlerin hizmetine sundunuz, tabiki biraz zor olacak ama memnun oluruz hani
Şöyle ki bunu yapabilmek için biraz yazılım tarzı konulardan ve ingilizce bilmek gerekir. Bu rom kurma işlemi gibi sırasıyla anlatılacak durum değildir. Ben şahsen bir iki kez denedim . Telefon da brick olmadı fakat ana kalıp üzerinden bağlatılı dosyalar silinince sürekli buglar oluyor. Ha bunu basitçe yapmanın yolu root Explorer kullamaktır ve son sürümleri türkçe. Biraz araştırırsan yöntemleri sırasıyla var. Kolay gelsin.

antizem_47

antizem_47

Üye
Suan kullaniyorum az da olsa hizli bosalma yasadim ilk iki gun fakat kernelden bi kac duzenlemeyle sorun kalmadi baska sorun yasayan varsa ulassin hallederiz

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
şu ana kadar hiç sorun yaşamadım yalnız dolum süresi bir hayli uzadı çözümü bilen varsa şimdiden teşekkür ederim , @aziz04 hocam sizin de fikrinizi almak isterim

tdd46

tdd46

Üye
şu ana kadar hiç sorun yaşamadım yalnız dolum süresi bir hayli uzadı çözümü bilen varsa şimdiden teşekkür ederim , @aziz04 hocam sizin de fikrinizi almak isterim
Şarj amperini ölçen uygulama ile baktım da bu romda düşük amperle döldürüyor nasılsa

kartal2378

kartal2378

Üye
Şarj amperini ölçen uygulama ile baktım da bu romda düşük amperle döldürüyor nasılsa
boefla ayarlarda kararsiz akimi gozardi et diye bi secenek var,acinca yavas doldurma sorunu cozulur

• Beğen
Tepkiler: morki05
morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Tamam buldum deniyorum

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
hangi boeffla kernel sürümünü kullanmalıyım

Üst Alt