kartal2378
Üye
aynen [emoji106]Hocam Ben Şimdi Bunu Hafıza kartına Atıp Cwm ile insatll zip from sd card diyip Yes mi yapimm
İMEİ gidermi
aynen [emoji106]Hocam Ben Şimdi Bunu Hafıza kartına Atıp Cwm ile insatll zip from sd card diyip Yes mi yapimm
İMEİ gidermi
Bazen belli olmuyor risk almaya değmez ufak bir işlem zatenefs backup a gerek yok imei orjinalse sıkıntı olmaz ben hic almıyorum.
QSnun 4.4.2 stock kitkatini yükleyen varmı nasıl acaba ?
Butun 4.4.2 romlar zaten qsden porlanmis ben qs kullaniyorum.arkada cok pro calistirdigimdan 4.4.4 sapitiyor bendeefs backup a gerek yok imei orjinalse sıkıntı olmaz ben hic almıyorum.
QSnun 4.4.2 stock kitkatini yükleyen varmı nasıl acaba ?
Boeffla kerneli yükle gelmesi lazimHocam Romu kurdum Şebeke Yok lütfen Yardım edin
Mobil AĞA erişilemiyor hatası yani arama yapamıyorum yardımm
Lütfen Yardım Edin .. Mobil Ağa Erişilemiyor Hatası Şebeke Yok
ben internet tarayiciyi rom kurarken hic secip kurmadim bile,maxthon ve firefox yeterince iyi zatenArkadaslar ne zaman bu romda normal tarayiciyla internete girsem internet durduruldu diyor ve atiyor. Sizdede var mi boyle bir sey yada ne yapmam gerekiyor.
mega nin google playden uygulamaaini yukle sikintisiz indiriyor telefonasoruma cevap yok mu
Tabikide wifi ile [emoji3]mega nin google playden uygulamaaini yukle sikintisiz indiriyor telefona
Boefla kernel üzerinde kurulu geliyor bilginiz olsunBoeffla kerneli yükle gelmesi lazim
tamam guncel diyor da acaba calisiyomu,yani yeni guncelemeyi boylemi yapacaz cikincaSystem güncelleme derken? ben denedim güncel diyor