morki05
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sağolasın ekrem %48 de kalırsa burada paylaştığım philz touch kurmadı yererliodin---->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cf auto root (root için) ---->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonra philz touch recovery ---->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet aynen öyle ilk sorularda bilgisi varken sonraki sorular sıfır bilgi herşeyi baştan anlatmaya çalışmak konuyuda dağıtıröncelikle root nedir ne işe yarar , rom nedir nasıl yüklenir , philz touch recovery nedir , cwm recovery nedir ne işe yararlar , bunları iyi oku arkadaşım. bu konularda bilgi sahibi olmadan bu işlere kalkarsan telefonu tekrar kullanılamaz hale de getirebilirsin. tavsiyem acele etme ve iyi araştır
Tsk. Ekrem kardes anlatimin icin yalniz suan kullandigim romdaki uygulamalarimi geri yukleyemiyormuyum bu backup and restoreden.
Yani dn4 kurduktan sonra bu roma uygulamalari yuklemeyi soruyorum
arkadaşlar merhaba ,
xda sitesindeki , alttaki linkteki uygulamayı recovery modda yükleyince ana ekrandaki saate dokununca ekran kilidine geçiyor telefon.
basılı tutunca da kapanma ekranı çıkıyor,ben yükledim ,oldukça hoşuma gitti.
yan tuşun ömrünü uzatırve daha hızlı kilit moduna girmesini sağlıyor.
recovery modda yüklemek gerekiyor ,umarım sizde beğenirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bu işlemleri gravıtybox ile yapıyorum performansı etkıler mi bilmiyorumarkadaşlar merhaba ,
xda sitesindeki , alttaki linkteki uygulamayı recovery modda yükleyince ana ekrandaki saate dokununca ekran kilidine geçiyor telefon.
basılı tutunca da kapanma ekranı çıkıyor,ben yükledim ,oldukça hoşuma gitti.
yan tuşun ömrünü uzatırve daha hızlı kilit moduna girmesini sağlıyor.
recovery modda yüklemek gerekiyor ,umarım sizde beğenirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bu işlemleri gravıtybox ile yapıyorum performansı etkıler mi bilmiyorum
Şimdi bunu kurdum ama çoklu pencerede engel oluyor nasıl iptal ederim?
Sayfa 1 de var okuduysanız link ekli exSd karta yükleyip ordan yükleyinmorki hocam s3 dn4 final sürümü ve philz touch senin tavsiye ettiğin %48 sorunu olmasın dediğin linkleri verirmisin müsaitsen
kim se yok mu yardımcı olacak
Klavye standart küçük değil normalarkadaşlar ben bu rom yüklemiştim daha önce ve klavyedeki tahmin sözcükleri çok ufaktı acaba onlar büyütülüyormu ağer büyütülüyorsa bu roma geçicemde
Pholz rouch iyiymiş [emoji3]Pholz rouch 6.48.4Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?