i9100g S2 JellyBean Rom Cyanogen Mod 10

Sponsorlu Bağlantılar

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
i9100g S2 JellyBean Rom Cyanogen Mod 10
i9100 değil de i9100g telefona sahip olanlar JB'u i9100 den önce test edebilecekler :). not: henüz ön izleme sürümüdür bazı eksiklikleri olabilir. bende şuan sorunsuz çalışıyor.
Yükleme Ayrıntıları:

öncelikle;
Telefonunuzda ICS'nin yüklü olduğuna emin olun.
Clock Work Mod recovery yüklü olmalı.
sonrasında ise;
indireceğiniz GApps ve CM10 ziplerini sd kartınıza kopyalayın.
telefonunuzu CWM recovery moduna alın (telefon kapalıyken ses yükseltme + home + açma/kapama tuşu)
CM10 flaşlayın
GApps flaşlayın
wipe data / factory reset yapın.aksi taktirde telefonunuz takılacak ve açılmayacaktır.
ardından reboot ve JB tadını çıkarın.

ClockWorkMod recovery Yüklemesi;

linkteki dosyayı indirin.
telefonu download moda alın.
ve odin ile flaşlayın.

İNDİRMELER
CM10 yapıları:

GApps:

Ekran Görüntüleri

cihazınızda oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim. ben sadece xda forumundan özetle çevirdim. sormak istediğiniz varsa buyrun sorun. ve bu da konunun orjinal linki:

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

transendenz

Üye
Denedim geerçekten çok eksiği var şu anda. Hala cyanogen 9 görünümünde ve aynı şekilde çalışıyor. Jelly Bean sürümü olduğu sadece kodunda görülüyor.

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
Denedim geerçekten çok eksiği var şu anda. Hala cyanogen 9 görünümünde ve aynı şekilde çalışıyor. Jelly Bean sürümü olduğu sadece kodunda görülüyor.

kardeş yapma gözünü seveyim. hiç test etmeden dış görünüşüyle değerlendirmemelisin. extra bi kernel vs yüklemeden quadrant testinde telefonum 67 fps'yi gördü. menü & pencere geçişindeki hızı fark etmedin galiba. ben cm9un kamerasından nefret ettiğim için stock rom kullanırdım. 4.1de kamera baya geliştirilmiş. bunlar kabaca farkettiğim noktalar. daha neler var neler.

[video=youtube;umta7NfglAA]http://www.youtube.com/watch?v=umta7NfglAA[/video]

transendenz

Üye
kardeş yapma gözünü seveyim. hiç test etmeden dış görünüşüyle değerlendirmemelisin. extra bi kernel vs yüklemeden quadrant testinde telefonum 67 fps'yi gördü. menü & pencere geçişindeki hızı fark etmedin galiba. ben cm9un kamerasından nefret ettiğim için stock rom kullanırdım. 4.1de kamera baya geliştirilmiş. bunlar kabaca farkettiğim noktalar. daha neler var neler.

Bende kamera programı yok yüklü gelmedi romun içinde ne yapabiliriz.

mhmtsyk

mhmtsyk

Üye
emeğine sağlık sanırım ağustos ortası gibi stabile yakın bi sürüm çıkarırlar

m.i.t

m.i.t

Üye
arkadaşlar bu romu yükledim fakat mesajlar , google play store ve internet explorer ım hata veriyor ve Maalesef filan uygulumda Durdu yazıyor.

murat kara

murat kara

Üye
o ics. yi cloc work mod nerden yukluyoz

Dampierre

Dampierre

Üye

cirkinn

Üye
    Konu Sahibi
geç cevapladığım için üzgünüm.

Bende kamera programı yok yüklü gelmedi romun içinde ne yapabiliriz.
yeni sürüm linki paylaşıyorum konuya birde onu deneyin...
emeğine sağlık sanırım ağustos ortası gibi stabile yakın bi sürüm çıkarırlar
inş :)
o ics. yi cloc work mod nerden yukluyoz

hangi ics'yi tam olarak anlamadım ama sanırım telefona ics yüklemekten bahsediyorsunuz? onu yüklemek için burdan i9100G modelini seçin ve 4.0.3 olan versiyonlardan herhangi birini indirin ve odin ile download moda alıp (download moda almak için ses kısma + ana menü + power tuşuna aynı anda basılı tutun) telefona flaşlayın. ayrıntılı bilgi için google'den arama yapın isterseniz.

hakanaras04

Üye
türkçe mi acaba

derici38

Üye
bende harici sd kartın içini görmedi. içi dolu olduğu halde kart boş uyarısı verdi.
sizde görüyormu?

metin1365

metin1365

Üye
status 7 hatası aldım :S

matador77

Üye
bunu yükleyebilmek için telefonun rootlu olması gerekiyor mu ??
bende ics 4.0.4 var odinle yükledim 4.1.1 i odinle yükleyemezmiyiz acaba ??

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
bir sorum olacak üstadlar.
remics-jb ics 3.0.3 rom var cihazımda. toplam hafıza ikiye bölünmüş ve sd kart olarak belirlenen 13 gb'lik kısma sanırım pcye takınca virüs bulaştı. içeriğini silmeme rağmen hala bilgisayarıma bağladığımda telefon görünmüyor ya da kısa süreli görünüyor ve hemen bağlantı kopuyor.
aynı şekilde telefonda da içerisine yüklü olan uygulamaları sağlıklı bir şekilde çalıştırmıyor.

şimdi benim bu kısmı temizlemem için nasıl bir yol izlemem gerekir cevaplarsanız sevinirim.

Üst Alt