s2 ve s3 ikiside suanda elimde s3 4.1.2 sıkıntısız s2 4.0.3 sıkıntısız cihazınızda başka bir sorun olmasın söylediginiz sorunla hiç karsılasmadım.güncellemeye lafım yok tartışmasız çok güzel ancak power tuşuna basılı tutunca cihaz direk kapanmıyor tek basışta tuş kilidine geçmiyor sorunla ilk karşılaşan ben degilim 2.3.6 dayken yoktu 4.04 e geçtim tuş kilidi kullanmadım jelly beane geçtim yine aynı sorun..

Arkadaşım aynı sorunlar bende de vardı. Bunun tek çözümü cihazı rootlamanız ve Terminal Emülatör programını indirim bazı komutlar var onları girmeniz gerekiyor. peki bu zor bir işlem mi dersen hayır ilk önce insan cesaret edemiyor ancak olayın mantığını kavradıktan sonra root işlemi falan korkacak bir işlem değil. Eğer sorunun hala devam ediyorsa yaz. sana bir iki tane küçük dosya göndeceğim. Onlarla işlerini kolaylıkla halledeceksin.yaaa abiler aynı sorun 9100g modelinin ice cream güncellemesindede olmuştu benim gibi bu dertten bi çok arkadaş var yine söylüyorum cihaz 9100g s2nin g versiyonu yani..
- - - Eklendi - - -
tuş kilidi tuşuna basınca ışık sönüyo oraya kadar ok tekrar hıme yada power tuşuna bastıgında cihaz açılıyo kaydırma şekil pin vs tuş kilidi çeşitleri yok haaa bi digeri power tuşuna basılı tutunca normalde kapat uçak modu sessiz titreşim vs menüsü gelmesi iken cihaz direk kapanıyo.....
- - - Eklendi - - -
anlaşıldı bu sorun çözülmicek burda ilgilenen herkese ayrıca teşekkürler...
Eyvallah abi en kısa sürede yapmam gerekeni biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim son çare denicem olmazsa tekrar customa dönecez en azından hatrı sayılır saat farkı var şarj konusunda...
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.Kardeşim bende de aynı sorun var bu dosyaları bana da gönderebilirsiniz şimdiden teşekkürler Yardımınız için. .
Güle güle kullan kardeşim.abi verdigin kodla çözdüm yardımların için teşekkürler en kısa yoldan hallettim sayende![]()