I9100G Galaxy S2 I9100GXXLSR 4.1.2 Fransa Kies Sürümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
I9100G Galaxy S2 I9100GXXLSR 4.1.2 Fransa Kies Sürümü
I9100G kullanıcaları için hayrlısı olsun 4.1.2 sürümü bizim içinde çıktı sonunda :oke:

4.0.4 surumune gore cok hızlı arkadaşlar biran kurun sizde farkı görun gorsellikte daha guzel

keyfo33

Üye
selamlar romu kurdum sorunsuz kullanıyorum ancak tuş kilidi sorunu devam ediyo yapmamış gereken bi ayar varda bizmi bilmiyoruz acaba konuya hakim arkadaşlar kesin çözümlerinizi bekliyoruz:)

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidi sorunu derken nasıl bi sorun bende şuana kadar hiçbir sıkıntı çıkmadı :) ve şunu söleyebilirimki ice cream a bin basar bi güncelleme olmuş yapanlarin ellerine sağlık:)

keyfo33

Üye
güncellemeye lafım yok tartışmasız çok güzel ancak power tuşuna basılı tutunca cihaz direk kapanmıyor tek basışta tuş kilidine geçmiyor sorunla ilk karşılaşan ben degilim 2.3.6 dayken yoktu 4.04 e geçtim tuş kilidi kullanmadım jelly beane geçtim yine aynı sorun..

runcode.s2

runcode.s2

Üye
güncellemeye lafım yok tartışmasız çok güzel ancak power tuşuna basılı tutunca cihaz direk kapanmıyor tek basışta tuş kilidine geçmiyor sorunla ilk karşılaşan ben degilim 2.3.6 dayken yoktu 4.04 e geçtim tuş kilidi kullanmadım jelly beane geçtim yine aynı sorun..
s2 ve s3 ikiside suanda elimde s3 4.1.2 sıkıntısız s2 4.0.3 sıkıntısız cihazınızda başka bir sorun olmasın söylediginiz sorunla hiç karsılasmadım.
s2e 4.1.2 tr romu gec gelicek sanırım fransa romunu yüklemeyi düşünüyorum ondada tuş kilidi sıkıntısı yaşayacagımı düşünmüyorum.

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım

keyfo33

Üye
yaaa abiler aynı sorun 9100g modelinin ice cream güncellemesindede olmuştu benim gibi bu dertten bi çok arkadaş var yine söylüyorum cihaz 9100g s2nin g versiyonu yani..

- - - Eklendi - - -

tuş kilidi tuşuna basınca ışık sönüyo oraya kadar ok tekrar hıme yada power tuşuna bastıgında cihaz açılıyo kaydırma şekil pin vs tuş kilidi çeşitleri yok haaa bi digeri power tuşuna basılı tutunca normalde kapat uçak modu sessiz titreşim vs menüsü gelmesi iken cihaz direk kapanıyo.....

- - - Eklendi - - -

anlaşıldı bu sorun çözülmicek burda ilgilenen herkese ayrıca teşekkürler...

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen rom u tekrar kur bişiyini eksik kurmuş sanırimki bole sorunla karsi karsiyasin benim telefonumda I9100G modeli ama ne ice cream nede bu yeni gelen güncellemede senin sorunlarinla hiç karşılaşmadım

ugurturk79

Üye
Arkadaslar romu kurdum kesinlikle cok guzel yalniz bu akilli bekleme olayini ya ben kullanamiyorum ya da düzgün çalışmıyor soyleki aktif ediyorum once ekran hafif karariyo sonra yukardan goz isareti cikiyor iki sn sonra falan sonuyo sonra ekran kapaniyo..yani çalışmıyor bir bilgisi olan var mi?? Bir de akilli bildirim de yok onu nasil bulabiliriz. . Yardim edin nolur :(

keyfo33

Üye
tuş kilidi çalışıyomu hocam sizde romu yeniden kurdum ancak hiç bi degişiklik yok tuş kilidini kullanamıyorum ilginç aynı sorun 4.4 e geçtigimdede olmuştu cihaz rootlu falan olması gerekiyormu konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim romla ilgili tek sıkıntım bu....

ersan1919

Üye
yaaa abiler aynı sorun 9100g modelinin ice cream güncellemesindede olmuştu benim gibi bu dertten bi çok arkadaş var yine söylüyorum cihaz 9100g s2nin g versiyonu yani..

- - - Eklendi - - -

tuş kilidi tuşuna basınca ışık sönüyo oraya kadar ok tekrar hıme yada power tuşuna bastıgında cihaz açılıyo kaydırma şekil pin vs tuş kilidi çeşitleri yok haaa bi digeri power tuşuna basılı tutunca normalde kapat uçak modu sessiz titreşim vs menüsü gelmesi iken cihaz direk kapanıyo.....

- - - Eklendi - - -

anlaşıldı bu sorun çözülmicek burda ilgilenen herkese ayrıca teşekkürler...
Arkadaşım aynı sorunlar bende de vardı. Bunun tek çözümü cihazı rootlamanız ve Terminal Emülatör programını indirim bazı komutlar var onları girmeniz gerekiyor. peki bu zor bir işlem mi dersen hayır ilk önce insan cesaret edemiyor ancak olayın mantığını kavradıktan sonra root işlemi falan korkacak bir işlem değil. Eğer sorunun hala devam ediyorsa yaz. sana bir iki tane küçük dosya göndeceğim. Onlarla işlerini kolaylıkla halledeceksin.

ersan1919

Üye
Tuş kilidinin tek çözümü root ve terminal emlatör programını inidirip gerekli komutları girmek. Bunun başka çözümü yok. Aslında basit bir kaç işlem. Dikkatli olduktan sonra hiç bir sorun olmaz.

keyfo33

Üye
Eyvallah abi en kısa sürede yapmam gerekeni biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim son çare denicem olmazsa tekrar customa dönecez en azından hatrı sayılır saat farkı var şarj konusunda...

slymnkonuk

Üye
Arkadasim s2 guncelleme tus kilidi sorunu rom dan kaynaklanmiyor forumlarda bujnun cevabini bulmaniz mumkun COZUMU TELEFONUZU ROOTLAYIF EFS KLASORUNE KEYSTR DENILEN DOSYAYI KOPYALAMAK ROOT BILMIYORSANIZ BIRAZ UGRASIRSINIZ

ersan1919

Üye
Eyvallah abi en kısa sürede yapmam gerekeni biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim son çare denicem olmazsa tekrar customa dönecez en azından hatrı sayılır saat farkı var şarj konusunda...

Ben sana root ve CWM dosyası göndereceğim ama buradan mail adresi verebiliyormuyuz.

zerdas

Üye
Kardeşim bende de aynı sorun var bu dosyaları bana da gönderebilirsiniz şimdiden teşekkürler Yardımınız için. .

ersan1919

Üye
Kardeşim bende de aynı sorun var bu dosyaları bana da gönderebilirsiniz şimdiden teşekkürler Yardımınız için. .
Arkadaşlar tuş kildi sorunu olanlar öncelikle *#87976633# numaralarını tuşlasınlar. Eğer olmazsa root ve teminal emülatör programı ile yapalım. Bu numaraları tuşlamadan önce önemli verilerinizi yedekleyin çünkü silinir. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: roy_mclean, memedmirza ve keyfo33

keyfo33

Üye
abi verdigin kodla çözdüm yardımların için teşekkürler en kısa yoldan hallettim sayende:)

solokolik

Üye
merhaba arkadaşlar S2 ı9100g / 4.1.2 / ANABANT SÜRÜMÜ I9100GXXLSP / KERNEL 3.0.3-893450
telefon özelliklerim bu ROOT yapmak istiyorum gerekli programları mail atabilirmisiniz ve nasıl yapacağımı şimdiden teşekkürler
e-mail : [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt