ı9100---s2 samsung galaxy bir bakın!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arda bilal

Üye
    Konu Sahibi
ı9100---s2 samsung galaxy bir bakın!!
S2 bazı yerlerde gördüm çok sorunlu gibi pembe kamera amoled sorunları falan sizce napıyım onun değerinde başka güzel telefonmu alayım eğer öyleyse ney yoksa onlar (amoled heralde belli olmuyomuş çok o konudada bir yardımcı olun) pembe kamaera çok mu belli olur yorumlarınızı bekliyorum çok önemli...

Narutodth

Narutodth

Üye
Kamera pembeliği okadar önemli değil yaptırırsın. Super amoled plus ın hiç bir sorunu yok çok önce çıkmasına rağmen rakipleriyle hala yarış içinde taş gibi maşallah :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kamera pembeliği tüm s2'lerde yok bizzat denedim..olsa dahi android 4.0 ICS yeni güncellemesiyle giderilecekmiş.artı işlemci ısınmasına da el atacaklar..

klongs

klongs

Üye
kamera pembeligi bazi modellerinde vardi guncellemeyle cozuldu

arda bilal

Üye
    Konu Sahibi
saolun :))

----------Eklendi @ 21:15:28 ---------- Yazıldı @ 21:15:08 ----------

yani yazılımsalmı arkadaşlar ısınma önemli değil :D

----------Eklendi @ 21:16:23 ---------- Yazıldı @ 21:15:28 ----------

Birde flood yapacam ama bunun modelleri varmı eskiden çıkanla yeni çıkan arasında fark varmı sizce nerden alıyım ??

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
büyük ihtimal yazılımsal sorun çünkü arkadaşın s2'sine android 4.0 yükledik cihaz tam takır çalışıyor..

Birde flood yapacam ama bunun modelleri varmı eskiden çıkanla yeni çıkan arasında fark varmı sizce nerden alıyım ??

klongs

klongs

Üye

dikkat et I9100 modeli olcak I9100G değil birde darty de farklı romlu satıyorlarmış dartyden alma

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt