gonuldostu82
Üye
birde benım telefon s2 lite diye açılıyodu şimdi s advance diye açılıyofark bu
- - - Eklendi - - -
s3teki tuş kilidi nasıl bu gene aynı fark yok hocam
valla çakacanda ben değişiklik bulamadım bi kitaplık bide film gelmiş kitaplık ülkemizde kullanılmıyo filmde paralı indirmek
Hocam youtube sorunu çözülmüş
hocam titanium backup root ile çalışmıyomu ben xxlpznin rootunu yapsam olurmu
aynen başka hiç bir değişiklik yok ben acıkcası pişman oldum keşke yüklemeseydim şahin kardeş sakın yapma senin elindeki hızlandırılmış kernel gibi sanki ordan almışlar
Hocam hiç mi fark yok yao zaman hiç güncellemeyi kurmuyorum hocam ?
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar Geliştirici Seçeneklerinden Pencere Animasyon Ayarı, Geçiş Animasyon Ölçeği ve Animator süre ölçeğini 0.5x e alın uygulamalardaki geçişlerin menülerdeki geçişlerini felan hepsi hızlanıyor bilmeyenler vardır belki diye söylemek istedim
hocam sadece iyileştirmeler filan var daha seri ve akıcı olmuş ufak tefek kasmalar gitmiş youtube internet şebeke filan son halini almış kitap filim diye değişik uygulamalar gelmiş hiç kullanmadan sildimişte dediğim gibi sendeki o kernel dosyası gibi bu yazılım, özel swap kerneli filan çıkarsa sende geç ama titanium backap ile oyun ve uygulamaları yedekle sonra bu yazılımı odin 3.04 ile yüklersin ama dediğim gibi acale etmene gerek
Teşekkürederim hocam bizim kernel dosyası buna olmuyormuki acaba hocam
Hocam bn denedim hatta suan telden yaziyorum :-D kernel dosyasi yemi guncelkemeye uyumluymus yukledim hic sorun yok ve gercekten tel baya hizlandi hocam
Nasıl hocam kernel uyumlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?