gonuldostu82
Üye
Valla hocam arkadaş dedi bende youtube girip baktım bende fazla video izleyen biri değilim fakat gerçekten bi tıkanma mevcut...
hocam şimdi tam olarak sıkıntı nedir internet üzerinden mi izleyemiyorsun yoksa tele attığın bir filimi mi yada çektiğin bir videoyu mu izleyemiyorsun sorunu biraz daha aydınlatır mısın?
Benim tel kies gorse
Benim tel kies gorse
Yükleniyor yüklenmesine de root gidiyor ben rootsuz kullamam cihazı bir de işim gücüm yok o yazılım için root çıkmasını bekleyememroot lu olunca yuklenmiyormu hocam
Aynen kimseden hayır yok hocamYükleniyor yüklenmesine de root gidiyor ben rootsuz kullamam cihazı bir de işim gücüm yok o yazılım için root çıkmasını bekleyemem- - - Eklendi - - -şahin kardeş milletten bize hayır yok galiba ben sammobil den baktım bu yeni bir yazılım sakın güncelleme tüm çalışmalar gider ya da biraz bekleyelim root filan çıksın yeni kernel dosyası çıksın öyle güncelleriz bu yazılım bize göre değil
Aynen kimseden hayır yok hocamdün akşam bende baktım gördüm onu sürüm hakkında bir bilgide vermemişler anlamadım ama dediğin gibi root u kerneli felan çıkmadan geçiş yapmayı düşünmüyorum hocam ama gerçi bizim root büyük ihtimal bu güncellemedede geçerli olcakda kerneli bilemiyorum hocam
birde hocam bunu yüklediginde herhalde kasma azalmıs daha pürüzsüz bi ana ekran felan olmus biraz araştırdımda
siz yeni mi yüklemiştiniz xxlpz yazılımını , eğer kernel olayını yapmadıysanız buna geçebilirsiniz
evet sürüm kac olduğu belli değil xda android geliştiricilerin sitesinde konu açılmış ve root çıkmış sadece ram için kernel beklemek lazım yada bizim yüklediğimiz kernel bu yazılım için geçerli mi ? Ben biraz olayı araştırayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indiriyorum şimdi hocam deniyip size bilgi veririm
evet kernel yapmadım root yaptım benım için root pek muhim deil ama youtube olayı ve kasma azalmışsa güzeldir bugun denıyecem ama biraz stres var brick olayından felan korkuyorum
- - - Eklendi - - -
hocam sammobiledeki 9070 linkini atabilirmisiniz herhalde üye olmadıgımdam linki vermiyo
- - - Eklendi - - -
indiriyorum şimdi hocam deniyip size bilgi veririm
tamam hocam bi kiesle nasıl güncellenecek bi anlatsan
- - - Eklendi - - -
bide kiesin son sürümünü nerden bulurum
bide kiesin son sürümünü nerden bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?