loneely42
Üye
hocam room u başka şekilde temin edemezmiyiz hotfilede kaldığı yerden devam etmiyor internet sıkıntı gidip geliyor...hayır çıkmaz ben denedim bir şey olmadı
Kardeş bir gün senle beraber adım adım yapalım. ilk defa böyle bir şey yapacamne gibi destek istiyorsunuz , her şey açık ve net 1. sayfada yazılı takıldığın yeri söyle
off ya s advance i9070p benimki bunu yükleyemezmiyim
kardeş sen telefonuna attın mı şarjı beni 6-7 saat götürse iyi de ama bana yardımı olma konusunda bişe demedin boş olduğun bir gün söylede beraber atalım maksat sağlam olsun.kardeş yükleyip de ne yapacaksın ram en az 400 den başlıyor 550 ortalama biraz zorlayınca bazen 600 bile buluyor şarj eski yazılımda 2 saatte yüzde 1 gidiyordu ; bu yazılımda 1 saat sonra yüzde 1 azalıyor
kardeş yükleyip de ne yapacaksın ram en az 400 den başlıyor 550 ortalama biraz zorlayınca bazen 600 bile buluyor şarj eski yazılımda 2 saatte yüzde 1 gidiyordu ; bu yazılımda 1 saat sonra yüzde 1 azalıyor
ama yeni sürüm adi üstünde şarj için yeni güncelleme gelirmi acep
hocam şarj aslında iyi sorun yok biz gingerbread den direk jelly bean a geçtik sudan çıkmış balık gibi olduk bu yazılım daha hızlı olduğu için dolayısı ile 1.5 saatte % 1 harcaması normal hatta hiç kurcalamadan teli kenara bıraktım arka planda çalışanları görev yöneticisinden durdurdum kullanmadıklarımı(yazılım güncelleme,e postalar ,haritalar filan) o zaman 2 saati geçtikten sonra %1 sarj yedi bir zaat kendim deneme yaptım bu yazılımı kullanan çoğu kişide böyle zaten,gingerbread gece 12 kenara bırakıyordum sabah 7 de kalktığımda %3 anca gitmiş oluyordu bunda %4 gidiyor bu normal sorun yok
soruna gelecek olursak mutlaka gelmesi lazım çünkü ufak tefek hatalar ile karşılaştım teli kapattığımda masa üstündeki kısa yollar bazen gidiyor (küçük bir güncelleme gelebilir)
hmm peki nfc olanina olmazmi bu yazilim
anlatımıznız için tşk ederimhayır olmaz !
ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZE BU JELLY BEAN İÇİN ROOT ANLATIMINI YAPIYORUM XXLPY ROMU İÇİN !
İlk önce linkten root dosyasını indirin ama rardan çıkartmayın öylece yani rarlı bir şekilde telin hafıza kartına atın
Şimdi ayarlardan geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı ve bilinmeyen kaynakları aktif edin
Cihazı kapatın ve ses artırma+ power + home tusu ile stock recoverye modunu alalım
Ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak ; install update from external(hafıza kartından dosya yükleme) yazan yere power tuşu ile basın
Hafıza kartınızdan rarlı root dosyasını bulun ve yine power tuşu ile seçin
İşlem bitince yine ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak en üste .../ gibi yer var geri oluyor power tuşu ile basın
recoveri menüye gelip oradan ; reboot system now(sistemi yeniden başlatma) olan kısma power tuşu ile basın cihazınız rootlu bir şekilde başlasın
Güle güle kullanın hayırlı olsun
not:cihazı kies sorunsuz problemsiz tanır sorun olmaz güncelle yapabilirsiniz
hakan hocam sizden ricam bunu da ilk sayfaya ekleyin konu dağılmasın !
tmm şimdi indiriyorum e postalar felan bende istemem
birde video oynatma da sorun varmı sizlerde de bende 5-6 video da bir takılıyor...
Kardesim tam yüklemeye karar verdim şu yazını okuyunca biraz caydim. En başta klon imei olduğu için korkuyorum şimdi alarm felan problemi varsa ^_^hımm aslında benim şüphelerim var bu yazılımda sanki test sürüm gibi geldi bana bende de ana menüde ki değişiklikler(widget filan) orjinal dışında sonradan eklediklerim teli kapayınca kayıp oluyor bir de alarmı kurdum fakat iptal ettiğim halde çalıyorya küçük bir güncelleme ile bunu düzeltecekler ya da Türkiye ye ait orjinal rom çıktığında biz ona geçeceğiz nasıl olsa bizim cihazda 2 gb rom var sorun olmaz yükle yükleye bildiğin kadar
Kardesim tam yüklemeye karar verdim şu yazını okuyunca biraz caydim. En başta klon imei olduğu için korkuyorum şimdi alarm felan problemi varsa ^_^
aynen kardeşim bizimde klon imei sıkıntı çıkmadı...hocam öncelikle keyfin bilir, ben telefonu çok kurcalayan biri olarak bende böyle şeylerin olması normaldir bu tele üçüncü attığım yazılım herkez de aynı şeyler olacak diye bir şey yok bu resmi bir yazılım ayrıca klon imel olanlar gönülrahattığı ile yükleyebilir bizim cihazlarda sorun olmuyor bir zaat denenmiştir
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?