godzilla90
Üye
Rica etsem bana da yardımcı olabilir misiniz ? S advance kullanıyorum fakat nasıl kurulacağı hakkında ve odin programı nasıl bir şeydir hiçbir fikrim yokhiçbir fark yok. ses kısma + home + power tuşu ile download mod a alıp odin den yükleme yapacaksınız. yüklemeden önce ses artırma + home + power tuş kombinasyonu ile recovery moda girip wipe yaparsanız eski roma ait kalıntılar gider, cihaz daha sağlıklı olur.
Peki bu wipe işlemini yaparken hangisini seçicez. 3. sırada wipe data var.4. sırada da wipe cache var.hiçbir fark yok. ses kısma + home + power tuşu ile download mod a alıp odin den yükleme yapacaksınız. yüklemeden önce ses artırma + home + power tuş kombinasyonu ile recovery moda girip wipe yaparsanız eski roma ait kalıntılar gider, cihaz daha sağlıklı olur.
Peki bu wipe işlemini yaparken hangisini seçicez. 3. sırada wipe data var.4. sırada da wipe cache var.
Bu wipe tam olarak ne işe yarıyor. Eski sürümü tamamen siliyor mu? Eğer yaparsam telefonun içindeki yüklü uygulama ve dosyalar gider mi?
dahili hafızanız ve hafıza kartınız dışında tüm sistemi fabrika ayarlarına sıfırlar. yani ilk aldığınız gün ki gibi olur. dolayısıyla uygulamaları yeniden yüklemelisiniz. ki bana kalırsa yapın çünkü 2.3.6 ile 4.1.2 arasında sistemsel çalışma olarak çok fark var. diğer romdan kalıntı olursa sıkıntı yaratabilir.Peki bu wipe işlemini yaparken hangisini seçicez. 3. sırada wipe data var.4. sırada da wipe cache var.
Bu wipe tam olarak ne işe yarıyor. Eski sürümü tamamen siliyor mu? Eğer yaparsam telefonun içindeki yüklü uygulama ve dosyalar gider mi?
yapsa daha iyi çünkü bazen yeni rom atınca samsung logosunda takılmalar oluyor. bunu da aşmak için wipe yapmak gerek.yok hocam bu olay eski yazılıma ait tüm kalıntıları siliyor yapmasan da olur ama yapsan daha iyi olur çünkü problem çıkabilir o yüzden yada biraz bekleyin ben resimli anlatım yapıp konu açayım
ilk sayfada verdiğim linkteki dosyaları indir. sonra özel mesaj at. müsait bi zamanda teamviewer dan bağlanıp yapalım. tabi istersenRica etsem bana da yardımcı olabilir misiniz ? S advance kullanıyorum fakat nasıl kurulacağı hakkında ve odin programı nasıl bir şeydir hiçbir fikrim yok
Arkadaşlar ben de yükledim.Çok güzel oldu. Türkçe desteği de var.Tek sorunu screenshot yapamıyorum.Sorularınız varsa yardımıcı olabilirim.
Benimkinde öyle bir sorun olmadı. Ben cihazımı Romanyadan aldım.Pasaport kayıtlı. Turkcellden interneti kullanabiliyorum..kardeş mobil interneti açtığında sorun yok demi klon imel kullananlarda sorun var acaba bu genel mi yoksa sadece klon imeil kullananlar da mı mevcut
arkadaşlar ram nasıl oluyor acaba bi bilgisi olan varmı ? gingerbread ta 555 mb
şimdi artmışmıdır ?
nfc'li modeli yani i-9070p icin gecerli mi?
Arkadaşlar bu orjinal rom değil mi birde bende galawy w var ona yüklesem olurmu çünkü sistemleri aynı deniliyor zaten wonder üvey evlat gibi ona 4 güncellemesi gelmez değilmi
bana yardımcı olacak kimse varmı ?
merhaba arkadaşlar telefonum klon imei lidir dosyaları indiriyorum deneyecem inşallah bi sıkıntı çıkmıyacaktır...))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?