gonuldostu82
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen iyi alıştın yüklemeyetamam ben halletmiştim zaten sorun oldu cm 11 yükledim fabrika ayarlarına geri döndüm ondan sonra slimkat yükledim fabrika ayarlarına geri döndüm düzeldi
bu kernel noluyor güzel bir şey olursa bunu ya yükleyelim
Bende yuklemedim telefon duzeldi yag gibi su anda Allah razi olsun valla bazi kisimlar ingilizce tam turkce olmadi yinede anlasiliyozsen iyi alıştın yüklemeyeöyle her şey yüklenmez bu kernel bazı romlarda sorun çıkarsa yükleniyormuş açıkçası bende yüklemedim.
evet ingilizce ama anlaşılıyor artık kurcalaya kurcalaya öğreneceğiz ben çoğunu biliyorum ama daha hala ne old bilmediğim de var gerçi çoğu gereksiz zatenBende yuklemedim telefon duzeldi yag gibi su anda Allah razi olsun valla bazi kisimlar ingilizce tam turkce olmadi yinede anlasiliyoz
Aynen ama cok mukemmel yaniSd card daki uygulamalar bazen gozukmuyor restart atinca duzeliyor acaba sizdede oluyor mu?evet ingilizce ama anlaşılıyor artık kurcalaya kurcalaya öğreneceğiz ben çoğunu biliyorum ama daha hala ne old bilmediğim de var gerçi çoğu gereksiz zaten
Aynen ama cok mukemmel yaniSd card daki uygulamalar bazen gozukmuyor restart atinca duzeliyor acaba sizdede oluyor mu?
gerek yok direk kur ! ben şu an kullanıyorum . bu arada bayramımız mübarek olsun!Yüklemeden önce Factory reset , vipe data, vipe dalvik yapılıyor mu?
çok sağol senindegerek yok direk kur ! ben şu an kullanıyorum . bu arada bayramımız mübarek olsun!
alperen bu kernel dosyasını da yükle sanırım o hafıza kartına taşıdığın uygulamalarda sorun çıkıyor bu kernel dosyasını yüklersen sorun düzeliyorçok sağol seninde
çok iyi inan banaBu romun batarya performansi nasil ? Cogu cus romda su gibi iciyo bataryayi internetsiz kullanirken bile. Slim de durum nedir acaba?
tüm romlar öyle sadece internette dolaşınca çok hızlı şarj yiyor ama internet oldukça hızlı orj rom da net yavaş şarj iyi bu romda net çok hızlı ama şarj da hızlıHubdroid de şarj sıkıntısı çeken var mı? Internette dolaşınca şarj çok hızlı tükeniyor.
eyvallah kardeşim şarj işi kişiden kişiye oyun ve uygulama olarak değişir meselaHocam romda performans falan iyi güzelde batarya akıp gidiyor adeta. 2 uygulama indirdim acayip hızlı gitti. normal gezinme de bile şarj sıkıntı bilmiyorum artık benim telefona özel mi ancak böyle olduğunu sanmıyorum. Yinede kuracak olanlar kurabilir yani rom dediğiniz gibi kaymak
Bu kernel.dosyasi sadeve hafjz karti icin mi baska faydalarida var mi ?alperen bu kernel dosyasını da yükle sanırım o hafıza kartına taşıdığın uygulamalarda sorun çıkıyor bu kernel dosyasını yüklersen sorun düzeliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaş radio uygulaması güncellendi bir de ben süper su 2.02 yi kullanıyorum kendi içindeki root yetki konusunda sorun çıkartıyordu bunu yükledim bilginize;
SuperSU Pro v2.02 Patched - MaxiCep
not: uygulamayı açınca güncelleme isteyecektir güncelleme yapınca normal mi cwm ve twrp mi diye soracak sizde cwm ve twrp olanı güncelleyin cihazınız reset atacak uygulama güncellenecek sebep ise biz hem cwm ve hemde twrp yi kullandığımız içindir normal olan orj romlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?