i8910 telefonum bilgisayara bağlanmıyor....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dikey96

Üye
    Konu Sahibi
i8910 telefonum bilgisayara bağlanmıyor....
i8910 telefonum bilgisayara bağlanmıyor....teli bilgisayara bağladığınızda usb ile ekrana gelmesi gereken pc suite depolama menüsü telin ekranına gelmiyor ..yardımmm.
 


-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Telefonunuzun Driver'ı kurulu mu? Eğer kurulu değil ise veri alış, verişi yapamazsınız.
 

dikey96

Üye
    Konu Sahibi
nasıl kuracaz driverını
 
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Telefonla beraber gelen Driver CD olması gerekir. O CD'yi sürücünüze takarak kurulum yapın.
 

dikey96

Üye
    Konu Sahibi
onu denedim olmuyor aynı telefondan bir tane daha var o direk bağlanıyor...telefonu usb ye bağladığımda direk şarj oluyor pc suite depolama medya aktarımından oluşan menü telefonun ekranında gözükmüyor..diğer telefonda oluyor ...usbye bağladığımda telefonda usb işaretide çıkmıyor ayarlara girdiğimde bağlı değil diyor...yardım edebilirsen çok sevinirim
 

dikey96

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen arkadaşıma teşekkür ederim.... sorunu çözdüm bilginize...aynı sorunu yaşayan varsa *#7284# yapsın ekrana gelen tuşlardan ikiye basarak PDA USB yi seçsin düzelir....bn öle düzelttim..
 
-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Eğer PC Suite depolama ekranı telefonunuza gelmiyor ise o zaman USB girişi bunu tanımıyor demektir. Ayrıca telefonu USB aracılığı ile bilgisayara bağladığınızda, sağ alt bildirim bölgesinde bir USB 2.0 ibaresi alırsınız. Donanım otomatik olarak tanınıyor ise PC Suite, otomatik olarak ekrana yansıyacaktır. Ayrıca yine söylüyorum. Telefonunuz ile gelen bir yazılım CD'si mevcut ise bunu kurun. Eğer kurmasanız USB, bunu denetleyemez. Denetleyemediği için de PC Suite, telefonun ekranını gelmez.

Ayrıca taktığınız bağlantı noktası USB 2.0 destekli olmalıdır. Ayrıca cihazınız yüksek hızda bir USB 2.0 isteyebilir. Onun için herzaman ki taktığınız USB 2.0'a takmanızı tavsiye ederim. Veya birden çok USB 2.0 girişi mevcut ise bunlara takarak da deneyin.

Hangi İşletim Sistemini kullanıyorsunuz?
 

dikey96

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim teşekkür ederim.... sorunu çözdüm ...aynı sorunu yaşayan varsa *#7284# yapsın ekrana gelen tuşlardan ikiye basarak PDA USB yi seçsin düzelir....bn öle düzelttim..
 

yucelsopran

Üye
arkadaslar aynı sorunu bende yasıyorum. cd olmadıgı ıcın yazılımı kuramadım. *#7284# yaptıgım zamanda pda usb yı secemıyorum. moden usb yı secmeme ızın verıyor. acaba başka bır yontem olabılır mı..
 

sanalkabuss

Üye
Allah sizden razı olsun yaa.aynı sorun bende de vardı,tel bi türlü depolamaya geçmiyordu sadece modem de kalıyordu.menulerden depolamayı seçsekte fayda etmiyordu.bu *#7284# olayı çözdü :) günlerdir arıyordum yaa.telefona müzik resim falan atacam atamıyordum.Tekrar tşkler arkadaşlar...
 

kozgit

Üye
ALLAH razı olsun sayenizde düzeldi gerçekten kod işe yarıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt