i8510 innov8 serifika sorununa kesin çözüm

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi

siteyi ziyaret et.

osddemir

Üye
Akayozmen arkadaşım 20091124190948 isimli bir dosyayı dediğin siteden indirdim.Bu dosyanın içinde , help ve güvenlik sertifikası isimli dosyala var bunları ne yapacağım.
Bunları yüklemek için ilgili program linki verirmisin teşekkür ederim.

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
ilgili proğram sertifikayı indirdiğin sayfada. altta yada üstte. pek hatırlamıyorum.

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
alternatif

jarka

Üye
code yazan yere ne kodu yazıcazz??

jarka

Üye
kod cıkmıyor ( ilgiye tesekurler arkadasım sertifika sorununa baska cozum varmı acaba

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
forumda saygı esastır

resimli anlatım yaparmısın kardeşim zahmet olmazsa..anlayamadım ya bu sorunu halletmem gerekiyor.cince siteden bir şey anlamadım girdim orya yönlendirdiği dediğin gibi olrd kaldım

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi

maktas78

Üye
son anlatımda anlayabildim hocam saol deneyecem çince olunca anlayamadık

--------------- Ekleme ---------------

hocam cep telefonundan yüklemek için verdiğin link kırık galiba yeni link verebilir misin ?
şimdiden teşekkürler

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
guzel site

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi

alternatıflerı oncekı sayfalarda verdım

miyawc

Üye

bu siteye üye olun ve sertifikanızı indirin ............

arkadaşlar gece üye oldum başvurdum bu gün aldım yukardaki siteyi kullanın google araç çubuğu ile tr ye çevirin üye olun ve indirin

>> Kullanım Sertifikası Model i8510 Notlar i8510 Vural IMEI 354549021110422 Application / (zaman) upload 2010-04-09 09:25 Sertifika süresi başlangıç geçerlidir 2010-04-08 14:57:09 Sertifika zaman aşımı süresi 2013-04-08 14:57:09

arkadaşım sertifikayı indirdimde proğramı indiremedim

kardeşim emeğine sağlık yalnız telefona yükleyeceğimiz kısmı sertifika izin vermiyor diyor ne yaptıysam olmadı

arkadaşım ben ınnov8 aldım yeni güzel telefon ama ne proğram ne de oyun bulamadım dedin seltifikayıda yükleyemedim connnet error diyor

dosya yok diyor turkceyı zor kullanıyoruz çince nasıl forum yapcaz ınnov8 in uygulamalarını beklıyorum hocam teşekkürler şimdidenhrdıın ıçin

doljin

Üye
kardesim madem indiriyorsun at bi siteye millet faydalansın lalalh lalalalh

rapper38

Üye
sertifika vermediler başka sitelerde denedim 2 günü geçti neden sertifika alamıyorum?