i8320 ANDROİD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artemistr

Üye
    Konu Sahibi
i8320 ANDROİD
Öncelikle Herkeze Merhaba Garantili Olarak i8320 Cihazlara Android Kurulumu Yapmaktayım İşlemi Team Aracılıgı İle Yapmaktayım Yani Cihazınızı Göndermenıze Gerek Yoktur ! Sürüm Stabil Olarak Calışmakta Ve Kurulum Sonrası Destek Saglamaktayım. Bu İşi Dün Yapan Arkadaşlarla Karıştırmayınız Nette Gezen Sürümleri Alıp Ballandırıp İnsanlara Satanlarlada.. Sürüm Bizzat Tarafımdan Hataları En Aza İndirgenmiş Neredeyse Sorunsuzdur. Su An Gözle Görülür Bir Hatası Bulunmamaktadır Lakin 2 Hatası Mevcuttur Onlarda Sunlardır
Ekranı Kapattıgınızda Nadiren de Olsa Ekrana Görüntü Gelmesi 1-2 Saniye Gecikmektedir
Sim Kartın Hafızasını Görmemektedır Fakat Yeni Kişilerin Kaydını Sim Karta Yapmaktadır

Bu Sürümün Farklarından Kısaca Bahsedecek Olursak
Batarya Bekleme Süresi Uzatıldı.
Cihazın Donup Reset Atma Olayı Ortadan Kalktı
Sensor Hataları ve GPS Hataları Düzeltildi
ve daha Onlarca Şey...

NOT : CİHAZIN KENDİ HAFIZASINA KURULUM YAPILMAKTADIR

Arkadaşlar Bu İşi Dün Yapmıyorum Sahibinden.com / Konstantinapoli Yorumlarım Referansımdır...

Yaklaşık 130 Kişiye Kurdum Tek Bir Olumsuz Yorumum Yok..

Movinand Hatası Alanlar -
Cihazı Acılmayanlar -
16GB Hafızası Ucmuş Olanlar -
Fiyat Alınız

Sorunsuz Olarak Calısan Cihazlara Kısa Süreligine Kurulum Fiyatım Yalnızca 20 TL'dir !

Ödemelerinizi GET İle Yapabilirsiniz..

0553 213 73 11
0554 540 89 38 (kişisel önemli olmadıkca rahatsız etmeyın)
[email protected] eposta-
PM ' ler Kontrol Edilmemektedir.

blackdruuc

Üye
merhaba,

öncelikle söylemeliyimki bu arkadas bu programı yüklüyor evett..ancak verdiği söz üzerine hiçbir arızada,hiçbir şekilde kendisine ulaşmamız mümkün olmuyor,cep telefonlarına bakmıyor,mesajlara bakmıyor,telefon hata verdiğinde kesinlikle düzeltmek için verdiği saate uymuyor ( akşam 9 dan şunu yazan gece 02:30 a kadar onu beklemekteyim-halada bekliyorum... ) konusurken süper,işini yapmaya gelince bir bakmışsınız anıl bey yoklar,sadece attığım nerdesin mesajları ile bu telefoondan bir tane daha alırdım...ama noldu biliyormusunuz sayesinde program yüklemeyi,format atmayı,herşeyi öğrendim...ama geliştirmelerden eksik kalacağım :) amann çokta fifi,gidecem ve 2 ay sora blackberry alacam kendime..

kusura bakma anıl,son bir haftadır telefonu düzeltmen için seni bekliyordum,gece 2 buçuk ve ne telefonuma,ne sms lerime,nede msn den yazdığım hiçbirşeye cevap vermedin,bir mesaj attın akşam 9 dedin,şunları yükle dedin ama yine gelmedin...konusurken iyi biri giibiydin ama sen kusura bakma-başında ne olduğunuda bilmememe rağmen sadece sahtekar gözüyle bakıyorum sana...

arkadaşlar kimse inanıp para vermesin bu adama,kimsede aslında bu telefonu almasın.b.k gibi bir telefon..

anıl sana hakkımı-paramı-emeğimi-gece uykusuz seni beklediğim ve nişanlıma hediye ettiğim telefonda yardımcı olacağını söyleyerek kaybettirdiğin zamanı helal etmiyorum....haram ve zıkkım olsun....

mould

Üye
vayy bee

15097

15097

Üye
herkesi doğru yazmayı öğrenemedi insanlar bi :(

bymotsan

Üye
Arkadaşlar sorunları olanlar bana ulaşabilir düzeltmek için yardımcı olurum.msn : bymotsan @ bymotsan . com

benbendedegilim

Üye
kurmuş oldgunuz cihazdan bir video karesi koyabilirmisiniz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu şekilde reklam yaparak bir yere varamazsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt