Haber Android 8.1 Oreo Beta kurulum hatası giderildi

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Android 8.1 Oreo Beta kurulum hatası giderildi
Google bugün yayınladığı yeni güncelleme ile birlikte Android 8.1 Oreo beta sürümünde yaşanan kurulum hatasının ortadan kaldırıldığını duyurdu.
Akıllı telefon pazarının en çok tercih edilen işletim sistemi olarak karşımıza çıkan Android, kısa süre öncesinde yayınladığı Android 8.0 Oreo sürümüyle karşımıza çıktı. Bu sürümde görülen hata ve sorunları gidermek için çalışmalara başlayan ekip Android Oreo 8.1 Beta sürümünü yayınlarken, bu sürüm birçok üretici tarafından cihazlarda test sürecine açıldı.


Yaşanan bir hata nedeniyle güncellemenin Beta sürümünü telefonlarına yükleyenler kurulum hatasıyla karşı karşıya kalırken, bu hatanın giderilmesi için ise çalışmalara başlamıştı. Hatta çoğu kişi bu Beta sürecini denemek yerine, Android 8.0 Oreo işletim sistemine geri dönmeyi deniyordu.


Güncellemeyi yapmak isteyenler "Sistem güncellemesi kurulamadı" şeklinde bir hata mesajıyla karşı karşıya kalırken, Google Topluluk Müdürü tarafından da bir açıklama gerçekleştirildi. Yapılan açıklama da yeni bir beta güncellemesinin cihazlar için yayınlandığı belirtilirken, bu v.b. sorunların ortadan kaldırıldığı söylenildi. Öte yandan ise Google durumla ilgili geri dönüş yapan kullanıcılara ''Sorunları hızlı bir şekilde bize rapor eden kullanıcılarımıza çok teşekkür ederiz. Sorunun üstesinden gelinmiştir.'' şeklinde açıklama yaptı.


Kullanıcılara sunulan Android Oreo 8.1 beta güncellemesinin ne zaman nihai sürümünün yayınlanacağı hakkında henüz net bir bilginin bulunmadığını da belirtelim.
 


Üst Alt