i550w magic ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keremaxi

Üye
    Konu Sahibi
i550w magic ...
Selam arkadaşlar, ben bir haftadır i550w kullanıyorum. Benim sorunum bu trackball tuş sistemi nette gezmek için tam bir işgence ve bende araştırırkrn magic diye bir programın varlığından haberdar oldum fakat verilen linklerin hiçbiri çalışmıyor, bu konuda yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler:oke:

Maconis

Üye
aradığını bilmiyorum fakat
trackball tuş hassasiyet ayarı var menüde
sana faydası olabilir

keremaxi

Üye
    Konu Sahibi
sağol Maconis ama sorun hassasiyet ayarı değil, Magic diye bir program varmış bu program lazım bana :)

keremaxi

Üye
    Konu Sahibi
Kimse bilmiyormu arkadaşlar, bu programı nasıl bulcam ben???

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
mrb arkadas sana yardımcı olamayacagım ama işllah sen bana yardımcı olursun :) ben de i550w alacak gibiyim Herkes n95 gbi diyor oyun tema program nokia gibi çok ve atılabiliyor diyor sen kullanmıssın 1. elden soralım kullanıslımıdır, kamerası sesi şarjı nasıldır eger cvp verebilirsen çok makbule gececek . Çünkü almak üzereyim telefonu kararsızım.. wifi var diyolar kullanıslı mı

Paranoya

Paranoya

Üye
Sana tavsiyemdir i550w çünkü en azından sybbian v3 işletim sistemi var telefonda . İstediğin gibi tema oyun program vs . çalıştırıyor ve wi-fi bağlantısıda oldukça iyi .

gunay45

gunay45

Üye
slm kardeşimbende senden yorum istiycem bende star s5233wi var daha 1 aylık cihaz bi rakadaş ile takasa girmeyi düşünüyorum i550w ile benim telin üstüne 50tl istiyo sence bu takas mantıklımı stardan dahamı iyi bi telefon takasa gireyimmi sence tavsiye edermisin

optiq

Üye
arkadaslar ben kullanıyordum i550w 1 sene kullandım yandan soyulmalar başladı kamerası çooook ağır tuşlarda çıtırdamalar var görüntüsü çok klas ama bellı sureden sonra kendını salıyor. ben şahsen tavsıye etmem

gunay45

gunay45

Üye
sağolun vaz gectim Eten glofiish M700 bu tel nasıl benim telin in üstüne 100 tl istiyo

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
hadi ya vazmı geçtin :) ne kendini salıyormu :) la tam almaya karar vermiştim , birde bu telefon hakkında internette gezinmek cok zor diyorlar ortadaki topu kullanmak çok zormuış i550w un ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt