i-sms bildirim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
i-sms bildirim sorunu
merhaba arkadaşlar geçen hafta telefonuma i-sms yukledim herşey normaldi sorunsuz kullanıyordum programı sonra nolduysa birden program tuhaflaşmaya başladı mesaj gelince bildirimi çıkmıyo.bildirim çıkmadıgı gibi gelen mesajıda gormuyo.ama ben mesaj yazıp yollarsam o gorunuo programda, ayarlarında bi sorun yok ayarlarıyla hiç oynamadım nedendir bilmiyorum.programı 5 kere kaldırdım tekrar yukledım kendi sitesindende en güncel versiyonu indirdim gene olmadı.sonra tekrar eski kullandıgım surumu yukledım dun gece calıstı ama bu sabah gene bildirimleri gostermıyor yardım edin lütfen :S

erdmerdm

erdmerdm

Üye
bildirim ayarlariylami oynadin bide msj yolladiqin kisiyi ozel olarak ayarla dediysen msjlar telefonun gelen kutusunda falan gorunmez sadece programda gozukur oylemi oldu sende
hangi surumunu kullaniyosun ben 1.20 yi sorunsuz 4 aydir kullaniyorum

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
1.11 di sonra 1.20 yi indrdm gene aynı sorun cıktı ayarlarla oynamadm özlde yapmadım :s

erdmerdm

erdmerdm

Üye
tele bi hard format bence programi telefonun hafizasina kur buyuk ihtimalle sorun cozulur

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
format atmam imkansız telefonda bir sürü program var :S

erdmerdm

erdmerdm

Üye
ozaman uninstallking tarzi bi programla kaldirmayi falan dene isms yi sonra tekrar kur

cihan___

Üye
    Konu Sahibi
tmm şuanda sorun yok programı normal kaldırıp kendş sitesinden bir üst versiyonunu indirdim 1.13 su an ingilizcede kullansam sorunsuz çalışıyor arada bi gene gidiyo bildirim ama artımlı eşitle dediğim zaman kendine geliyor program saol yardımların için =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt