I-Mate Smartphone Nasıl Bir Telefon ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
I-Mate Smartphone Nasıl Bir Telefon ?
Dostlar i-mate smartphone nasıl tavsiye edermisiniz?
Yok eğer biraz daha paraya kıy SP3 falan al derseniz öyle yapıcam.

RockFord Fosgate

Üye
bu modelı alma baya eskı sen ya bır sp3 yada paraya baya kıyıp sp5 al!!ayrıca sp3 ve sp5 ın tıplerı coook guzel + ozellıklerı de cabası!ama bence sen en ıyısı 2. el bır İmate Jam al!

wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyen için teşekkürler. Aslında SP5 benim de hoşuma gidiyor ama abartı pahalı. Galiba ikisinden birini alıcam, Smartphone yada SP3.

FrontmaN

FrontmaN

Üye
İşletim sistemi mpx serisi ile aynı.Sanırım 0'ı 190-200 ytl bir şey.Program desteği yüksek.Bir de mp3de bir numara olduğunu duydum.Bir incelemede okumuştum, İpod,sony vs. mp3lerden daha iyi mp3 çalıyor yazıyordu.

wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; Apr 12 2006, 02&#58;53 AM) [post=313877]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İşletim sistemi mpx serisi ile aynı.Sanırım 0&#39;ı 190-200 ytl bir şey.Program desteği yüksek.Bir de mp3de bir numara olduğunu duydum.Bir incelemede okumuştum, İpod,sony vs. mp3lerden daha iyi mp3 çalıyor yazıyordu.
[/b][/quote]

Hadi yaa, Ben ikinci eline 150 YTL vericektim.
0 nerden bulabilirim.

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Genpatech&#39;te vardı satıştan kaldırmışlar.

CooL'n'Quiet

Üye
sp5i biliomda sp3 ne yav ne kadardı fiyartı hala piyasadamı?

CooL'n'Quiet

Üye

wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ardadoganer &#064; Apr 12 2006, 04&#58;50 PM) [post=314173]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Sp3 böyle bişey

face1tr

Üye
i-mate smartphone benim için yaratılmış diyebilirm. ben telefonda kamera olmasından, telin üzerinde ayda yılda bir kullanacağım, belkide yüzüne bile bakmayacağım absürd özelliklerin bulunmasından hoşlanmam. daha doğrusu bir telefon alırken kullamayacağım bu özelliklere boş yere para yatırmaya sinir oluyorum. burdan yola çıkarak imate smartphone aldım ve şuanda telefondan aldığım verim inanılmaz yüksek.

hem dış koparlör hemde kulaklık stereo, kutu ile gelen kulaklıkla sesi sona aldığım çok nadir durumlşardır.. dış hopaplör sesiyse k750 den biraz daha iyi diyebilirz. tüm bunların yanında saatlerce tam ekran divx film, klip izlemek, etkileyici pluginler sayesinde her biri birbirinden farklı windows mobile temaları ile telefonu kişiye özel hale getirmek de ayrı bir artı. hele hele gelişmiş sözlük uygulamaları her hazırlık öğrencisini windows mobile&#39;a geçmeye zorlayacak cinsten. e-kitaplar, çeşit çeşit programlar uygulamar..vs windows mobile&#39;ın sunduğu herşeyden yararlanabiliyorsunuz. bende 1 Gb sandisk ultra sd kart var. hani şu istendiğinde usb bellek olanlardan. bu telefonla muhteşem ikili oldular. bu kart sayesinde yanımda data kablosu taşıma derdinden de kurtuldum..

dediğim gibi telefonu benim gibi mp3 çalar olarak kullanacak ve arada sırada film klip..vs de izlerim diyorsan uygun seçim . ilk çıktığında fiyatı 1,5 milyar civarındaydı ama genpatech elinde kalan telleri çıkarmak adını indirime giderek bundan bi kaç ay önce fiyatını 199ytl ye kadar düşürdü. tabi şuan bu aleti bulmak ??&#33;

wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
face verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Eğer alırsam programlar, plug-in ler vs. için seni rahatsız edebilir miyim. Gördüğüm kadarıyla Smartphone olayını bitirmişsin.

face1tr

Üye
almakda ciddiysen konuyu biraz daha derinleştirelim ki aldığın zaman kötü sürprizlerle karşılaşma.

*
öncelikle her işletim sistemli telefonda olduğu gibi bu aletlerde de bekleme ve konuşma süresi kısıtlı. ben her gece yatmadan önce yatağımın başucunda telefonu sarja takmayı adet edindim. Aslında o kadar kötü deyil, mpx serisinden daha uzun bekleme ve konuşma süresine sahip, yani orta diyebiliz. senin kullanımına göre belkide 2 gün dayanabilir. ama ben telefon özelliğinin yanında müzik dinleyip, film de izlediğim için... (
daha bugün okulda dünyayı kurtaran adamı izledik. )

*
telefonun menü geçişleri, program ve uygulamaları başlatması sırasında bir kaç saniye bekliyorsun. ancak program çalıştığında istediğin zaman masaüstüne dönebilir, işini halledince tek tıklamayla beklemeden programa geri dönüş yapabilirsin.

*
telefonu aldığında olmazsa olmazlar dediğimiz bazı programlar var. bunları yüklemek şart. windows mobile lı telefonlar konusunda türkçe içeriğe sahip 2 güzel site var. buralardan olmazsa olmazların yanında her türlü oyun, tema, arkapaln, klip, film, uygulama, program..vs bulabilirsin.

*
windows mobile telefonlar kapalıyken harbi kapalı olur. yani sabah 6 &#39;ya alarm kurduysan tel kapalıyken sabah alarm devreye girmez. bunu autofligt adında programla çözebiliyoruz.

*telefon ingilizcedir, tr yapma imkanımız şuan için yok. üreticinin yanınladığı 11mb lık resmi bir rom &#39;umuz var. herhangi sorun olduğunda, telefon hantallaştığında telefona bu romu kurarak( resmen formatlıyorsun aleti) ilk günkü haline geri getiriyorsun.

*
hafıza kartında herhangi bir sınırlama yok, şuanda 950MB veri var benim telefonda. ilk günkü performansında telefon. işin sırrı tel hafızasına hiçbir şey kurmamak, yüklememek, barındırmamak.. hatta biz biraz daha ileri gidip olur olmaz işler yapıyoruz. karta kurduğumuz programlar tel hazızasına unistall yapmak istediğimzde kullanılmak üzere dosya bırakıyorlar. biz bu dosyaları kopyalayıp tel hafızasından siliyor, unistall yapmak istediğimizde yedeklediğimiz bu dosyaları tekrar yerlerine geri yapıştırıyoruz. o derece yani.

*
telefonda mpx kullanıcıları ne kullanıyor, ne oynuyorsa hemen hemen hepsi çalışıyor..

ancak sen teli ikinci el alıyorsan, karşılaşacağın en büyük problem yedek batarya yok.. en azından ben bulamadım. bide sen 2. el alıyorsun, aldığın telin batarya ölmüşse durumun vahim.. ?&#33;? bu arada kutu içinden deri kılıf, kulaklık, data kablosu, cd, dönüştürücü ara aparat falan çıkıyor.

wingman

wingman

Üye
    Konu Sahibi
yaa kardeşim benim üşenmemiş onca şey yazmışsın. Çok sağol, emeğine sağlık.
Aslında yurtdışından sıfır alabilirim fakat kayıt işlemi artık bittiği için alamıyorum. E burada da bulamadım. Mecburi 2. el alıcam yani. Ama batarya olayında aydınlattığın için tekrar teşekkürler.
(Dünyayı Kurtaran Adam )

face1tr

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>yaa kardeşim benim üşenmemiş onca şey yazmışsın. Çok sağol, emeğine sağlık. [/b][/quote]

yaw önemli deyil, doğru kararı vermende yardımcı olmaya çalıştım biraz, ama pil konusu gerçekten büyük dert. imate sp yerine temiz bir mpx200 yada sp3 de daha doğru bir karar olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt