Murat Alper
Üye
Bu akşam Amerikada çıkıyor. Türkçe altyazıyı söyledim benFlash'ın bugün çıkması gerekmiyor muydu?
Allah Allah. Sanki Pazartesi veya Salı öğlenleyin TR altyazı hazır olarak koyuyordu siteler.Bu akşam Amerikada çıkıyor. Türkçe altyazıyı söyledim ben
Hep salı akşam amerikada çarşamba öğlene kadar tr altyazı çıkıyorAllah Allah. Sanki Pazartesi veya Salı öğlenleyin TR altyazı hazır olarak koyuyordu siteler.
gotham salı sabahı türkiye sitelerindeAllah Allah. Sanki Pazartesi veya Salı öğlenleyin TR altyazı hazır olarak koyuyordu siteler.
Ara girince unuttumHep salı akşam amerikada çarşamba öğlene kadar tr altyazı çıkıyor
Dizileri karıştırdın
Çok iyi olur vallazaten flash ile ortak bölüm düşünülüyormuş the flash içinsüpergirlle
Aynen DC'ye ait. Hakları Vertigo - DC Comics'deAra girince unuttum
Çok iyi olur valla
Galiba iZombie de DC Comics'e ait. Onu da izliyorum, çok güzel dizi.
Sende izle iZombie'yi çok güzel dizi, her bölüm cinayetleri çözüyolar beyin yiyerekAynen DC'ye ait. Hakları Vertigo - DC Comics'de
Flash'a laf attırmamDC Comics'in Dizilerinde Bi Arrow İyiydi Oda ilk sezondan sonra diziyi çok bozdular
Dc Comics'in dizileri çok yapmacık ve çocuk dizileri gibi aynı
Marvel dizileri daha iyi bence
Hani diğer bölüm2 bölüm yayınlanmadı
Evet Arrow'da saçmalamaya başladılar özellikleİçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?