Hyundai Genesis 202 Bin TL'ye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Hyundai Genesis 202 Bin TL'ye



Hyundai Genesis 202 Bin TL'ye


Kuzey Amerika'da "Yılın Otomobili" seçilen Hyundai Genesis, 290 HP'lik 3.8 V6 motor seçeneği ile Türkiye'de satışa sunuldu.

Hyundai'nin yeni amiral gemisi Genesis, Avrupa'dan önce Türkiye'de satışa sunuldu. Özellikle Kuzey Amerika pazarı için geliştirilmiş bir otomobil olan Genesis'in yurtdışında 3.3 litreV6, 3.8 litre V6 ve 4.6 litre V6 motor seçenekleri sunulurken, ülkemizde sadece 3.8 litre V6 motor seçeneği sunuluyor. 3773 cc'lik silindir hacmine sahip Lambda serisi bu motor CVVT (Continuously Variable Valve Timing – Sürekli Değişken Supap Zamanlaması) ve VIS (Variable Intake System – Değişken Emme Sistemi) sayesinde 6200 d/d'de 290 HP maksimum güç ve 4500 d/d'de 360 Nm tork üretiyor. Arkadan itişli aktarmaya ve 6 ileri Shiftronic şanzımana sahip otomobil 0-100 km/s hızlanmasını 7 saniyede tamamlarken, maksimum 240 km/s'ye ulaşabiliyor. Otomobilin ortalama tüketim değeriyse 9.0 lt/100 km olarak açıklanıyor.
Kendisine rakip olarak BMW 5 Serisi, Audi A6 gibi otomobillerin 6 silindirli seçeneklerini gören Genesis; 4975 mm'lik uzunluğu, 1890 mm'lik genişliği, 1480 mm'lik yüksekliği ve 2935 mm'lik dingil mesafesiyle bu otomobillerden daha cüsseli bir karosere sahip.

Genesis'in donanımında sekiz adet havayastığı, ABS, ESP, aktif ön koltuk başlıkları, elektronik park freni, elektrik kontrollü, hafızalı, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, gelişmiş yol bilgisayarı ve 7 inç ekran, 6 DVD değiştiricili ve 17 hoparlörlü Lexicon ses sistemi (Lexicon Rolls-Royce markasına da ses sistemleri hazırlıyor), çift bölgeli elektronik kontrollü tam otomatik klima, ahşap/metal görünümlü ön konsol, ahşap kaplamalı deri direksiyon ve vites topuzu, lüks deri paketi, arka bölümde çok fonksiyonlu kontrol modülü, 60/40 oranında katlanabilen ısıtmalı arka koltuklar, elektrikli arka cam perdesi, kör noktalar için ön görüş kamerası, arka görüş kamerası, LED destekli Super Vision gösterge paneli, hıza duyarlı yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, akıllı hız sabitleyici, anahtarsız giriş ve çalıştırma butonu, USB/iPod ve harici bağlantı girişleri, Bluetooth ve cep telefonu senkronizasyonu, kendiliğinden kararan iç ve dış dikiz aynaları, ayarlanabilir Xenon ön farlar, katlanabilir dış dikiz aynalarında LED sinyaller, LED arka stoplar, ön cam buz çözücü, elektrikli sunroof, park mesafe kontrol sistemi, yağmur sensörü, 18 inç alaşımlı jantlar ve daha birçok özellik standart olarak sunuluyor. Otomobilin fiyatı ise 202.000 TL olarak açıklanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt