arkadaşlar bende kurdum fakat wifiye bağlanmıyor o iki linki flaşlayım dedim birinci lindeki dosyayı gormuyor exra cartta v3 yükledim şarzı manyak uzun gıdıyor sabah 9 dan busaate kadar yuzde 55 hala.sizce olmassa direk v6 yımı yuleyim sorunlumu veya ondada vifi sorunu varmı
Konuda anlattığım gibi adım adım yaptınız mı?Kuruluma başlamadan önce Wipe'ların hepsini tekrar yapsan.Sonra sıfırdan bir kur.Sonra telefon açılsın.Kamera sorunuda yaşamaman için kamerayla bir fotoğraf çek sonra diğer 1. ve 2. linki flashla.Bu yüklemelerden sonra wipe yapmana gerek yok.Bir daha dene dostum.
Şebeke ve imei olduğu halde wifi bağlanamıyorsanız root izni olan bir dosya Yöneticisi ile data klasöründe cid.info dosyası açın. Daha sonra text edıtör tarzı bir Program ile o dosyayı açıp içine murata yazıp kaydedin. Daha sonra permissions ayarlarını rw-rw-r yapıp restart yapın sorun çözülecektir.
Ben begenmedim ses falan hiz cok iyi ama bos yerr hata veriyor o durduruldu bu durduruldu falan .res atiyo ara sira bende olanlar bunlar.bazende kamerada problem yapiuor,.
Bende Line da durduruldu hatası vermişti.Sık olan bir şey değil. 2.linkte ki kerneli yüklerseniz ses düzeyinde müthiş artış görürsünüz.Kulaklıkla en yüksek seviyede dinlemeyin derim.Şu ana kadar telefonum reset atmadı.Bir arkadaşta atmış.Bence deneyin.Ben v3 kullanıyorum. v6.1 için yorum yapamam.
Ben İlk önce V6 sonra V6.1 Patch yükledim ne durduruldu hatası ne kendiliğinden kapanma ne imei ne Şebeke Ne Wifi her hangi bi sorun yaşamadım rom kurduktan sonra Kesinlikle Wipe yapın sorun kalmaz
AGNI Controlden 'Microphone Sensivity General' ayarını 10.5 db 'Microphone Sensivity Call' ayarını 6 db yapacaksın.İstersen daha da azaltabilirsin keyfine kalmış.By.
AGNI Controlden 'Microphone Sensivity General' ayarını 10.5 db 'Microphone Sensivity Call' ayarını 6 db yapacaksın.İstersen daha da azaltabilirsin keyfine kalmış.By.