Huzur Dolu Bir Maxicep İçin El Ele!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Huzur Dolu Bir Maxicep İçin El Ele!
İyi günler dileriz Maxicep.Com Ailesi,

Git gide artan üye sayımız ile orantılı olarak artan mesaj sayımız ile birlikte durmadan büyüyen ailemizde zaman zaman ufak ve çok nadirde olsa bazı üyelerimiz argo kelimelerin yanı sıra, üyelere olan tacizler biz büyütükce büyümemiz ile birlikte git gite artmaya başladı. Yeni ticket sistemimiz ile, üyeleri şikayet ettiğinizde ne ceza aldığını ve yöneticilerin bu şikayet ile ilgili düşüncelerini sitemisin ana menüsündeki ‘‘ Şikayet Listesi’’ bölümünden görebiliyorsunuz. Lütfen böyle bir şikayetiniz olduğunda hiç çekinmeden ‘‘Şikayet Et’’ butonunu kullanın ve bize ulaşın.

İyi Forumlar…

http://www.maxicep.com/site-hakkind...niyalim-ogrenelim-kullanalim-beta-198919.html

Salihyet

Salihyet

Üye
Teşekkürler doğuş :)

CK1991

CK1991

Üye
huzur dolu bir maxicep şikayet sistemi kullanılarak değil şikayet sisteminin kullanılmasına gerek bile kalmadan olur bu sadece düzen sağlamadır

Ozan

Ozan

Admin
huzur dolu bir maxicep şikayet sistemi kullanılarak değil şikayet sisteminin kullanılmasına gerek bile kalmadan olur bu sadece düzen sağlamadır
Evet bunu yönetim, kendi içinde buna benzer konularda zaten konusuyor, bu da üyelere yönelik bir konu yani yöneticiler de mümkün oldugunca sikayet edilmeyecek bir ortam için uraşmalıdır bunda zaten hemfikiriz ancak günde şu an 90bin kişinin girdigi bir platformda elbette gözden kaçan durumlar olmalı zira kimse sadece bu iş için maaş almıyor :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

:oke:Katılıyorum...

Ama insanların kafalarına bunu sokmak hiçde kolay değil zamanında bu forumda bulunmuş ve bazı nedenle banlanmış üyelerin genelde Fake üyelikler alarak sacma gereksiz ortam gerici durumlarda bulunduklarını ve bazılarınında sırf heyecan olsun diye fake üyeliklerle diğer üyelere küfür edip kendi egolarını tatmin etdiklerini düşünüyorum...Bunların önüne hiçbir zaman geçilemeyecek cünkü insanoğlu fıtratı gereği kendini böyle tatmin ediyor....Yazıklar olsun öyle kişilere....Şikayetle bile bunların önüne geçilemez...

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye

Doğrudur ;)

Salih Baba™;1321869' Alıntı:
:oke:Katılıyorum...

Ama insanların kafalarına bunu sokmak hiçde kolay değil zamanında bu forumda bulunmuş ve bazı nedenle banlanmış üyelerin genelde Fake üyelikler alarak sacma gereksiz ortam gerici durumlarda bulunduklarını ve bazılarınında sırf heyecan olsun diye fake üyeliklerle diğer üyelere küfür edip kendi egolarını tatmin etdiklerini düşünüyorum...Bunların önüne hiçbir zaman geçilemeyecek cünkü insanoğlu fıtratı gereği kendini böyle tatmin ediyor....Yazıklar olsun öyle kişilere....Şikayetle bile bunların önüne geçilemez...

:hmmm Buna da Katılıyorum, Fake Üyeliklerin Alınma Sebeblerini Yazarsak Bu Konu Uçar :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Keşke taciz derecesinde küfürlü veya argo kelime kullanan yaratıkların adresini tespit edip yayınlayabilseniz. Ben konuyla ilgilenir adres ziyaretlerinde bulunabilirim... Küfür eden, argo kelime kullanan insanlardan nefret ediyorum. İğreniyorum...

Doğan

Üye
küfür ve argo kesinlikle yasaktır :nono:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt