Huwai ascend 6 paramparça oldu yapılma imkanı var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Huwai ascend 6 paramparça oldu yapılma imkanı var mı ?

Arkadaslar bizim komşumuZ iki haftalık telefonunu eşi ile tartıştığında birden sinirlenip duvara çalmış telefonu ve telefon bu hale geldi bu telefonun yapılma şansı var mı yapılsa kaça patlar

Türk-X

Türk-X

Üye
Tamir parasina yeni telefon alirsin bosver hic ugrasma

mehmettech

mehmettech

Üye
Aynen. tamir olur ama tahmini pahaliya patlar.ben sadece note 2nin ekranını 600e değiştirmiştim, 2. eli zaten 800artık.seninki batarya, ekran vsvs

uzun lafın kısası ugrasmasinlar :)Acıdım telefonada ya :(

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Garantisi varsa yapılır. Yinede bi note 2 nin parçası kadar pahalı olmayacaktır. Sonuçta bi samsung bi nokıa bi apple falan değil.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi var daha 2 aylık telefon garanti kapsamına girmez ama telefon öyle hasar görmüşlerki batarya bile yamulmuş :(

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Toplam kaça patlar tahminen :(

mehmettech

mehmettech

Üye

urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-ascend-p6-li-polymer-batarya-pil-2000-mah-105815916

Ekran 325lira
batarya 55,60lira
toplam 390tl

başka bi sorunu varsa sanırım 500-700arası gelir toplam (tahmini) 500ü geçmez herhaldeÖn ve arka kapak:40tl

etti şimdilik
toplam 420TlÖn ve arka kapakTa sorun varmı bilmiyorum ama onların fiyatı :40tl

etti şimdilik
toplam 420Tl

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Garantisi varsa yapılır. Yinede bi note 2 nin parçası kadar pahalı olmayacaktır. Sonuçta bi samsung bi nokıa bi apple falan değil.
kardeşim garanti bozuk batarya kabl etmiyor sen bu haldemi garantiye verecen?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Garanti dışı kalır ama ücret karşılığı yapılır diye düşünüyorum. Parça parça götürmiycek heralde topla verBi nevi şöyle düşünün yere düştü ekran kırıldı, garantiye bu nedenle götürenler bilir. Kullanıcı hatası şu kadar masrafı var yapılsınmı derler verirsin yaparlar.

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Garanti dışı kalır ama ücret karşılığı yapılır diye düşünüyorum. Parça parça götürmiycek heralde topla verBi nevi şöyle düşünün yere düştü ekran kırıldı, garantiye bu nedenle götürenler bilir. Kullanıcı hatası şu kadar masrafı var yapılsınmı derler verirsin yaparlar.
bu halde zor onu demeleri hem bildiğim kadarıyla fazla para kitlerler serviste

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ordaki görevli sadece telefonun dışına bakıyo ve ekranın kırık olduğunu görünce ekran fiyatını söyler yapılsın dediğinde fiyatını söyler verirsin.
Evet garanti daha masrafli benim S3 ün ekranına 406 tl dediler dışardan 280 e yaptırdım.

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi

urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-ascend-p6-li-polymer-batarya-pil-2000-mah-105815916

Ekran 325lira
batarya 55,60lira
toplam 390tl

başka bi sorunu varsa sanırım 500-700arası gelir toplam (tahmini) 500ü geçmez herhaldeÖn ve arka kapak:40tl

etti şimdilik
toplam 420TlÖn ve arka kapakTa sorun varmı bilmiyorum ama onların fiyatı :40tl

etti şimdilik
toplam 420Tl

Teşekkür ederim bilgilendirdin için ama masrafı baya çıkıyor sadece dış görünümünde olanların fiyatı kamerası ve iç kısımda zarar gördüyse bana 600 ile 700 arasında bir fiyata patlar gibi :( o kadar masraf yapmakta değmez gibi çünkü randumanı tutmazsa durmadan tamire gider artık :(

mehmettech

mehmettech

Üye
Teşekkür ederim bilgilendirdin için ama masrafı baya çıkıyor sadece dış görünümünde olanların fiyatı kamerası ve iç kısımda zarar gördüyse bana 600 ile 700 arasında bir fiyata patlar gibi :( o kadar masraf yapmakta değmez gibi çünkü randumanı tutmazsa durmadan tamire gider artık :(
Aynen kardeşim,o fiyatada güzel cihazlar alınabilir boş ver :)

• Beğen
Tepkiler: afsinbeyyy
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
    Konu Sahibi
Aynen telefon çöp oldu artık :)

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

Üst Alt