Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hurda, Arızalı, Kısmi Sorunlu, Parçası Eksik Telefonlarınız Alınır
Sponsorlu Bağlantılar
hurdacep
Üye
Konu Sahibi
Hurda, Arızalı, Kısmi Sorunlu, Parçası Eksik Telefonlarınız Alınır
artık almıyoruz teşekkürler
ahenk
Üye
arkadaşim 3200 kendikendine kapanıyo
6020 hiç çalişmiyo çocuhun elinde oyuncak
bide 1110 galiba modelini pek bilmiyom hep sim kartı takin diyo
3 adet ne tutar ona göre göndereyim yada sen bana ikinci el sağlam bi tel gönder
arkadaşim 3200 kendikendine kapanıyo
6020 hiç çalişmiyo çocuhun elinde oyuncak
bide 1110 galiba modelini pek bilmiyom hep sim kartı takin diyo
3 adet ne tutar ona göre göndereyim yada sen bana ikinci el sağlam bi tel gönder
hocam burada pazarlık olmaz, arkadaş mail vermiş işte yardımcı oluyo.... Şaka bile takılman kötü... bende var üçtane ama daha düşünmüyorum...
ZaZuM
Üye
hocam bana n80 boardi lazım kırık da olsa farketmez üzerinde 2 tane mikro çip lazım
05457281629 05384896891 varsa çağrı at ararım
okuzucu
Üye
Bende kısmen arızalı N99i var.Şu linkte:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Catty
Emekli Yönetici
Boşyere Mesaj Atmayın ...Hatta Yönetici Arkadaşlar Konuyu Kaldırabilirler..Çünkü Ben Konuştum Daha Hurda Cep Tel. Almıyor ve Almayacakmış ..
Bilginize Arkadşlar.
hurdacep
Üye
Konu Sahibi
kusura bakmayın foruma giremiyordum bir süredir. catty arkadaşın dediği gibi artık hurda veya sağlam telefon almıyoruz. yönetici arkadaşlar lütfen konuyu kapatabilirlermi veya msn adresimi kaldırabilirlerse sevinirim. cevap veremediklerim kusura bakmayın ilgilenemedik...
rapege
Üye
arkadaşım ekranı patlak f888 tuş takımının yön tuşu kırık n73 me nolur aLLL
mcrecep
Üye
n72 satılık almak isteyenler bana ulaşsınlar. telefon çok sağlam hiçbir sorunu yoktur..
6300 ve 6500 slide sadece çalışan bord lazım... elinde ekranı , kasası kırık olup masraf yapmak istemeyip cihazını satmak isteyen arkadaş varsa cihazı satın alabilirim.
escade1
Üye
merhaba arkadaşlar n95 ana karta ihtiyacım var yada hurda bir n 95 lazım yardımcı olursanız sevinirim
antulaa
Üye
kardeş bende d900i var iki ay kullanılmış ekranı kırıldı teknosadan aldım garantisi kutusu belgesi kulaklığı herşeyi var 21 ay garanti süresi devam ediyor işine yarar mı??*
pc_man
Üye
topragım bana yarar iletisim kuralım
ilgili arkadasların dıkatıne ayrıca cin n85 flim arıyorum
irtibat :[email protected]
(36)