Sony xperia s de telefon ne arıyor nede aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

omes

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia s de telefon ne arıyor nede aranıyor
SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
2-3 Günden beri arada bir telefonumla ne arama yapabiliyorum nede aranabiliyorum.Şebeke operatörünün adı da çıktığı ve internet bağlantısı yapabildiğim halde ara ara bu arızayla karşılaştım.signal repair diye bir program yükledim ve bu sayede telefon çalışmaya başlıyor fakat daha sonra tekrar iş görmez oluyor.Sony yardımı aradığımda sim kart hatası olabileceği söylendi fakat Türkcell iletişim merkezi sim kartta bozukluk olmadığını olursa devamlı arızalı olabileceğini söyledi.Sık sık kontrol ediyorum çalışıp çalışmadığını anlayabilmek için.Sony yardım pc ye bağlayıp bir tamir programı olduğunu söyledi fakat pc companion da bunu bulamadım.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Çok işe yaramaz ama telefonun verilerini yedekle sonra verileri temizlle :oke:

omes

Üye
    Konu Sahibi
Verileri yedekledim fakat geri yüklemede hata veriyor ve yükleyemiyorum.Aynı hata hala devam ediyor.Signal repair programını çalıştırdığımda bir müddet düzeliyor sonra tekrar devreden çıkıyor.Henüz çözüm bulamadım.

genciletisimci

genciletisimci

Üye
ben Xperia go kullanıyorum. Aynı sorun bende de var. Şebeke görünüyo çekiyor ama arama yapınca hiç çalmıyor karşımdaki numara. Ve benim tel de çalmıyor + mesaj gelmiyor. Ve ben bunu anlayamıyorum.sinyal normal ama ulaşılamıyor. Sorunu çözebilen var mi aceba :-(

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia s bazen bende de oluyor

burhankoxp22

Üye
kernel degiştirin kısa ve öz :) nasıl yapacagını araştır tam olarak emin olmadan da yapma işin içinden cıkamayabilirsin
not telefon tamircisiyim :)

yakupb03

yakupb03

Üye
kernel degiştirin kısa ve öz :) nasıl yapacagını araştır tam olarak emin olmadan da yapma işin içinden cıkamayabilirsin

Hocam bende s 4 var imeil klon philips çıkıyor.rom atsam şebeke vs problemi olurum

iOSait

iOSait

Üye
SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
2-3 Günden beri arada bir telefonumla ne arama yapabiliyorum nede aranabiliyorum.Şebeke operatörünün adı da çıktığı ve internet bağlantısı yapabildiğim halde ara ara bu arızayla karşılaştım.signal repair diye bir program yükledim ve bu sayede telefon çalışmaya başlıyor fakat daha sonra tekrar iş görmez oluyor.Sony yardımı aradığımda sim kart hatası olabileceği söylendi fakat Türkcell iletişim merkezi sim kartta bozukluk olmadığını olursa devamlı arızalı olabileceğini söyledi.Sık sık kontrol ediyorum çalışıp çalışmadığını anlayabilmek için.Sony yardım pc ye bağlayıp bir tamir programı olduğunu söyledi fakat pc companion da bunu bulamadım.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Format at tele

Invoke

Invoke

Üye
Yardım dediği, 'Onar' butonu olacak Pc comp. o dur.

- - - Eklendi - - -

Garantisi gitmeyecek mi, varsa?

Üst Alt